Naklejki klubowe
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
zeby cokolwiek ruszyc z lepkami musze dowiedziec sie jakimi jstescie zainteresowani. dostepne jest logo klubowe CTM i napis na szybe CORSA TUNING MASTERS. z tego co wiem nie wszyscy byli zainteresowani napisem na szybe (bo za wielki, blebleble), za to przypuszczam, ze wszyscy beda chcieli miec lepki pod lusterko, czyli logo CTM, zgadza sie?
geo, skad sie tu przypaletales? z ocfc?
geo, skad sie tu przypaletales? z ocfc?
- Hiv
- Weteran
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Ja poprosze napisy pod lustereczka i ten mały, biały, http://www.ctm.pl bo jakis kontakt musi byc dla zainteresowanych
Może znów corsa...
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
tak jak napisalem wyzej - napisu http://www.ctm.pl nie posiadam
chce sie poprostu zorientowac co mam ewentualnie wycinac, bo wytne 30 tego i 30 tego i zostanie mi 20 napisow na szybe - chce tego uniknac.
temat, w ktorym mozna sie bedzie wpisac kto chetny na co, bedzie pewnie wieczorem, a napewno do konca tygodnia.
chce sie poprostu zorientowac co mam ewentualnie wycinac, bo wytne 30 tego i 30 tego i zostanie mi 20 napisow na szybe - chce tego uniknac.
temat, w ktorym mozna sie bedzie wpisac kto chetny na co, bedzie pewnie wieczorem, a napewno do konca tygodnia.
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Adas ,Markos tyklo sie grzecznie zapytal ) :-DD
@ Markos ,ja chce napisz na szybe i logo pod lusterko!
Kiedyś CORSCHE Corsa B 1994 c20xe...
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
ja wcale po Markosie nie jężdże, bo dzięki niemu mamy tu dyscypline a nie "wolną-amerykankę". nie bierzemy się tu z powietrza, od czegoś każdy zaczynał i nie jedna rzecz się zmieni.. czy ja zawsze muszę pisać tak poważnie..-=kLaRi=- pisze:Adas ,Markos tyklo sie grzecznie zapytal ) :-DD
.. Wybierz sobie cel, a potem idź... idź pod prąd
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Apel:
Jak jeszcze raz ktoś do mnie napisze w sprawie lepek podczas gdy na forum jest wielkimi wolami napisane ze ja nie mam czasu sie tym zajmowac i zebyscie sie sami organizowali to daje bana bo juz nie wyrabiam z Wami ... ludzie ... CZYTAJCIE A NIE KLEPIECIE TYLKO LITERKI BEZ SENSU.
Jak jeszcze raz ktoś do mnie napisze w sprawie lepek podczas gdy na forum jest wielkimi wolami napisane ze ja nie mam czasu sie tym zajmowac i zebyscie sie sami organizowali to daje bana bo juz nie wyrabiam z Wami ... ludzie ... CZYTAJCIE A NIE KLEPIECIE TYLKO LITERKI BEZ SENSU.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją