Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam chciałem sie spytac gdzie mozna dostac jakis mały fajny obrotomierz do mojej corsy bo na allegro sa tylko jakies fajne po 130-450zł.<za drogo> i jak go podłaczyc poniewaz znalazłem posty ale od Corsy B i niewiem dalej jakie to sa to kabelki z cewki jak ktos juz montował to prosze o Helpa
Opel Corsa 1.2 OHC 92r. [moze kiedys wstawie silnik 2.0 od calibry i wydusze 300 KM]
Z fiata 125 za brzydki Ale znalazłem od Fiata seicento bardzo ładnie pasuje i nawet wyglada nowy 230zł. poszukam uzywanego i cos sie kupi Ale jeszcze tylko problem z podłaczeniem kabelków
Opel Corsa 1.2 OHC 92r. [moze kiedys wstawie silnik 2.0 od calibry i wydusze 300 KM]
Obrotek ze 125p koszt ok 10 pln . Zamiast żarówki czerwona dioda i bardzo fajny efekt. Efekt ogólny jest kwetia subiektywna. 3 kabelki na krzyzi 20 minut roboty. Wylatuje ten paskudny nieczytelny zegarek.
siakies takie male to obrotomierze moj jest troche wiekszy, ale z tego co go mam to i tak z dupy jest bo nie jest w oryginalnym miejscu... seria to seria - nie ma co! chyba ze wstawic to w miejsce serii... o podlaczeniach obrotka tez juz bylo 1.000.000 razy
zielony to sygnal reszta zasilanie
male? rzeklbym ZA MALE obrotomierz wielkosci zegarka.. przeciez nic na nim i tak nie widac, a jego ostatnia funkcja ze wzgledu na totalny brak czytelnosci jest informowanie o obrotach silnika i przypomnienie zapominalskiemu, ze pora wbic kolejny bieg