Dywagacje na temat forum/modów
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- endo
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Mi sie nawet nie chce klepac o tych Waszych rozkminkach
, ale tylko kwestia kupie/sprzedam - nie potrafie zrozumiec czemu np. Markos dazy do blokowania wszystkigo poza trescia ogloszenia - przeciez nic nie szkodzi jesli tam pojawiaja sie odpowiedzi NA TEMAT - np. ktos zapyta o jakis dodatkowy szczegol i kazdy juz wie, a sprzedajacy nie musi pisac wszystkim zainteresowanym 10 razy to samo..

-
- Nowy
- Kontakt:
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Czy wkoncu zostanie podjeta jakas decyzja? Czy znowu to ucichnie?
Bo jak ucichnie i za 2 miesiace znowu sie zrobi szum o nowego moda to kartki sie posypia
Bo jak ucichnie i za 2 miesiace znowu sie zrobi szum o nowego moda to kartki sie posypia

była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
ja tez jestem za Piratem, ale mysle, ze warto zrobic ankiete na tydzien z kilkoma kandydatami do wyboru - zadecyduja osoby faktycznie bywajace na forum. A w luznych otworzymy watek z programami kandydujacych i gratyfikacjami jakie sa w stanie zaoferowac za oddany na nich glos 

- YAQB
- Weteran
- Kontakt:
Z wymienionych dla mnie jest każda dobra, oprocz Markosa no i moze nie koniecznie D12, ktory jest dosc krotko na forum i wolalbym kogos bardziej zaawansowanego stazemKotlin pisze:
1.stanqa
2.Pirata
3.Markosa
4.D12
5.Hiva

CTM #204
-
- Swój
- Kontakt:
Niezaleznie od tego, kto bedzie modem mialbym mala sugestie (choc to raczej wykracza poza mozliwosci adminow CTM) - wywalic te liczniki postow w cholere. Przypominaja mi sie czasy jak boty na ircu prowadzily statystyki kazdego nicka i tego konsekwencje.... Moze jak admin CTM odezwalby sie do admina forum?... ja wiem, nadzieja matka glupich.
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
robicie jaja se..a tu naprawde by sie przydal mod dodatkowy chocby z powodu odciazenia Sieraka..
..Pirat moze wypowiedz sie ty bo Ja jaki wiele osob uwazamy ze bylbys dobry
Aha co by uciąć łeb chydrze spekulacji, ja na moda kandydować nie kandyduje, z racji tego ze nie wiem jak w najblizszej przyszlosci bede stal z wolnym czasem
to tyle..
..Pirat moze wypowiedz sie ty bo Ja jaki wiele osob uwazamy ze bylbys dobry
Aha co by uciąć łeb chydrze spekulacji, ja na moda kandydować nie kandyduje, z racji tego ze nie wiem jak w najblizszej przyszlosci bede stal z wolnym czasem
to tyle..
Było c14se
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
czuje sie wywolany do tablicy
Do tej pory nie wypowiadalem sie, bo czekalem na rozwoj wydarzen i nie chcialem stwarzac wrazenia, ze sie gdzies pcham czy cos. Swoje zdanie wyrazilem na poczatku.
No ja nie mam nic przeciwko, chociaz rowniez zaczyna sie rok akademicki, wiec nie bedzie tyle wolnego czasu. Ale przeciez nic nie trwa wiecznie
Fajnie, ze kilka osob na mnie stawia. bardzo milo z Waszej strony.
Moim zdaniem, jesli nie Ty Staneq, to Kozzi i Gumis rowniez sa dobrymi kandydatami.
Moim zdaniem, trzeba zbudowac ankiete, dac kilka dni ludziom na glosowanie i wtedy demokratyczny wybor wyloni nowego moda.
pozdr!
btw: ja tez uwazam, ze te liczniki powinno sie usunac...

No ja nie mam nic przeciwko, chociaz rowniez zaczyna sie rok akademicki, wiec nie bedzie tyle wolnego czasu. Ale przeciez nic nie trwa wiecznie
Fajnie, ze kilka osob na mnie stawia. bardzo milo z Waszej strony.
Moim zdaniem, jesli nie Ty Staneq, to Kozzi i Gumis rowniez sa dobrymi kandydatami.

Moim zdaniem, trzeba zbudowac ankiete, dac kilka dni ludziom na glosowanie i wtedy demokratyczny wybor wyloni nowego moda.
pozdr!
btw: ja tez uwazam, ze te liczniki powinno sie usunac...
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
ble ble ble
Temat juz jest od jakiegos czasu a nadal nic nie macie. Konkrety panowie, konkrety ... kogo mam robic moderatorem?
Temat juz jest od jakiegos czasu a nadal nic nie macie. Konkrety panowie, konkrety ... kogo mam robic moderatorem?
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi