historyjka
otoz mamy bardzo dobre informacje dla tych, ktorzy maja ochote na 2 silniki w corsie, a przy okazji chciliby osiagnac efekt uboczny w postaci calkiem przyzwoitej gleby.
tak wiec.. postanowilismy wsadzic do mojej corsy drugi silnik.. z tylu

good news is:
- mozna to zrobic w max 20 minut
- jest to proste jak konstrukcja cepa
- robi sie fajna gleba
- "corsa bimoto" niezle brzmi jak kumpel pyta "co to za corsa?"

bad news is:
- zostalo jeszcze troche rzeczy do ogarniecia, zeby banglalo
- gleba jest taka, ze trzeba uwazac na dziury, bo mozna przytrzec kolkiem o nadkole
- corsa bimoto nie jedzie szybciej niz unomoto

foteczki
taka gleba moze poszczycic sie corsa z dwoma silnikami na pokladzie:

drugi silnik z tylu wyglada tak:

jako, ze corsa bimoto wcale nie jechala szybciej niz taka, co ma jeden silnik, uznalem wiec, ze taka konstrukcja nie ma wiekszego sensu i w zwiazku z tym, ze robota nie byla ukonczona (jak mowilem, zostalo pare polaczen do wykonania) poprostu wyciagnelismy silnik na wierzch i rzucilismy na podloge u mnie w firmie

jakby ktos mial jakies pytania odnosnie sposoby wlozenia drugiego silnika do corsy, ja i wow sluzymy pomoca. jestesmy juz w tej materii doswiadczeni, dokonalismy tego juz dwukrotnie, ale dzisiaj postanowilismy uwiecznic to na zdjeciach, zeby bylo dla pokolen, ze sie da

@ sasiadwroc
jak skrecales z lomianek do warszawy minales mnie na centymetry, ale byles tak skoncentrowany na padajacym deszczu, ze nawet mnie nie zauwazyles, a ja niestety musialem czekac na wolne miejsce na nawrot i za daleko mi uciekles