29.10.05 - ewcia & wow... i zyli dlugo i szczesliwie :)

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

29.10.05 - ewcia & wow... i zyli dlugo i szczesliwie :)

Post autor: wow »

straszliwie dlugo mnie tu nie bylo... po prostu straszliwie, ale to jest ten moment w ktorym wlasnie powinienem sie pojawic! jestem winien Wam zaproszenie. powiem wiecej - robie to z przyjemnoscia. doszly mnie sluchy, iz klari wysunal pewna propozycje, ktora zreszta bardzo mi sie spodobala - stad tez kilka slow z pierwszej reki...

otoz ja i ewcia 29.10.05 bierzemy slub :) chcielibysmy Was bardzo serdecznie zaprosic na te uroczystosc - byloby nam bardzo milo gdybyscie byli z nami w tym wyjatkowym dniu. wszystko co corsowate nadal budzi moja wielka sympatie i ta grupka ludzi zgromadzona wokol tego forum nadal jest mi bliska - ostatnimi czasy bylo mnie tu malo, ale uwierzcie: kupno, wykanczanie oraz urzadzanie mieszkania to czynnosci straszliwie absorbujace czas. a mieszkanie ktore kupilismy chcielismy urzadzic naprawde po swojemu. jest to tez jedna z przyczyn dlaczego c20rsa stoi juz kolejny miesiac z krzywym kolkiem... ale nie o tym mialo tu byc...

oboje pragniemy Was serdecznie zaprosic do towarzyszenia nam w tych wyjatkowych chwilach, ponizej zainteresowani znajda kilka przydatnych informacji dotyczacych uroczystosci:

1. slub odbedzie sie 29 pazdziernika 2005 roku w kosciele swietej teresy w radomiu, przy ulicy wierzbickiej. uroczystosc rozpocznie sie o godzinie 18. dojazd od strony warszawy, lodzi obwodnica radomia w kierunku krakowa. jadac od strony warszawy na rondzie (przed ktorym po prawej stronie znajdziecie stacje shell) skrecacie w lewo i ulica maratonska prosto do skrzyzowania ze swiatlami. po prawej stronie zobaczycie kosciol.

2. po slubie tradycyjnie skladane sa zyczenia i ofiarowane kwiaty. prosimy Was o zastapienie kwiatow slodyczami, zabawkami lub artykulami pismienniczymi wedlug Waszego uznania. prezenty te pragniemy przekazac dzieciom z wybranego przez nas domu dziecka, dzielac sie nasza radoscia z tymi dziecmi.

bardzo serdecznie zapraszamy - byloby bardzo milo zobaczyc Was towarzyszacych nam tego wieczoru.

postaram sie zajrzec od czasu do czasu i sledzic ten watek.

dzieki wszystkim za pamiec o nas i o autku, w szczegolnosci (kolejnosc przypadkowa): gumisiowi, markosowi, wielkiemu piratowi, klariemu, mike'owi i martee, kozziemu, staneq'owi i wszystkim tym ktorzy daja znaki pamieci i sympatii!

a tak na koniec tylko powiem, ze c20rsa sie odrodzi... jak feniks i bedzie to godny powrot - mozecie byc tego pewni!!! :D
c20rsa, czlowieku meeen!
Awatar użytkownika
AdamXXL
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: AdamXXL »

:D o jak cieszą te słowa moje uszy :) , gdyby nie odległość dojechałbym choć na chwilkę.. ale i tak trzymam kciuki za Was i ten "projekt"

ps. życzenia będą później ;)
Obrazek.. Wybierz sobie cel, a potem idź... idź pod prąd
Kurbat
Weteran
Kontakt:

Post autor: Kurbat »

no to ja też sie odważe napisać skoro temat ruszył.
Również ta wiadomość i mnie cieszy. Bardzo przyjemnie sie czyta takie informacje...a z życzeniami jeszcze się zdąży :D
Niestety również nie będe miał możliwości pojawić się w Radomiu ...
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

dziekuje bardzo Adas i Kurbat!

"projekt" - hehehehe, dobre okreslenie... mysle, ze to jeden z lepszych, jesli nie najlepszy, projekt, ktory zrealizuje!

wielkie dzieki!
c20rsa, czlowieku meeen!
Awatar użytkownika
Staneq
Post Mistrz
Imię: Michał
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Kontakt:

Post autor: Staneq »

Tomek nareszcie sie odzywasz juz myslałem ze Ciebie gdzieś wsysło.. :-P

Po pierwsze:
Mam nadzieje, ze z Ewcią uwiliście Sobie piękne gniazdko.. :oko:
Z racji zbliżającego ślubu Chciałby Wam życzyć wszystkiego naj,naj,naj.. no i zebyś na swoim weselu mogl sobie dowoli pośpiewać swoją autorską piosenkę pt: Corsa, Corsaaaa, Corssssaaaaaa..... :lol: :lol:

Ja raczej na 100% odpadam, jeśli chodzi o odwiedzenie Was w dzień slubu.. krucho z kasą, jeszcze po studiach pracy nie mam, a tu przegląd, OC i do tego niedawna naprawa corsy...

A co do c20rsy to trzymam Cie za słowo, bo moj ideał nie moze tak poprostu stać z krzywym kółkiem.. :oko: musi sie odrodzić..

Pozdrawiam
Było c14se
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

dzieki Staneq! nie wiem wogole co sie dzialo ze mna od lipca do pazdziernika - zlecialo mi jak tydzien, mega szybko to wszystko sie toczylo... "projekt" mieszkanie byl calkiem pasjonujacy. jestesmy bardzo szczesliwi z efektu, mimo tego ze przekroczylismy budzet kilkukrotnie (ale czy powinno mnie to dziwic... czy kiedykolwiek zmiescilem sie w budzecie? ;) ) gdybys byl w waw to zapraszamy w odwiedziny!

zdaje sobie sprawe, ze radom nie jest lokalizacja do ktorej kazdemu po drodze, ale milo mi ze chociaz przez sekunde wzieliscie to pod uwage! to fajne! bardzo dziekuje za zyczenia!

c20rsa sie odrodzi! nie ma innej opcji - wiem co, wiem jak, nie wiem tylko dokladnie kiedy... ale strona ruszy niebawem i bedzie mozna sledzic postepy jak za dawnych czasow ;)
c20rsa, czlowieku meeen!
Awatar użytkownika
pirat
Forum Master
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: pirat »

Dziekuje! Naprawde bardzo milo z Waszej strony! Zrobie wszystko co w mojej mocy, zeby w ten dzien i mnie tam nie zabraklo. Jak tez napisal Kurbat "na zyczenia przyjdzie czas"

Najbardziej jestem pod wrazeniem Waszego gestu dla dzieci z domu dziecka. Super pomysl i szczerze mowiac brak mi slow. Chyle czola!

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Aro
Weteran
Imię: Arek

Post autor: Aro »

Jeżeli chatkę stroiliście z Ewcią w podobnym guście jak c20rse to pewnie macie tam elegancje-francje - gratuluję!

Nie mogę na razie nic obiecać, ale jeżeli portfel, czas i jeszcze pare rzeczy pozwolą to z miłą chęcią wezmę udział w "projekcie" pt. "Ślub" ;)

Mogę chyba w takim wypadku powiedzieć od siebie "dzięki za zaproszenie" :)
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

Post autor: sierak »

No Tomqu ... przyszła i na Ciebie pora :grin: . Jak dziś pamiętam jak któregoś deszczowego dnia wracaliśmy twoją (jeszcze 1.4) Corsą od PROMOTRA po obejrzeniu tego szrotowatego c20xe i powiedziałeś mi że się właśnie oświadczyłeś :-D ... a niedługo uwieńczenie tej wiadomości.

Już z tego miejsca życze Wam coby Wam się zawsze układało i żeby ten sławetny uśmiech :-D Wowa nigdy nie zaginał. Nie wiem czy uda mi się przyjechać ... chyba że już będę miał nowy samochód bo na razie nie mam czym. Ale na pewno (nawet jak mnie nie bedzie) to bede z Wami myslami ... bo wsparcie na pewno sie przyda, oj przyda :grin:

Jeszcze raz naj naj naj ... bardzo sie ciesze :grin:
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
Awatar użytkownika
D12
Weteran
Imię: Daniel
Model auta: Corsa B
Kontakt:

Post autor: D12 »

Ja również przyłączam się do gratulacji. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :)
STOP Pijanym kierowcom
Awatar użytkownika
endo
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: endo »

Noooo Wow jest znow z nami! :D Wowiq, dziekujemy za zaproszenie na ten wyjatkowy dzien, ja raczej nie bede w stanie fizycznie wpasc, ale juz teraz chcialbym Wam zyczyc samych sukcesow i mnostwa szczescia, zreszta jak znam troche Twoj charakter i poznalem Ewe to nie mam co do tego zadnych watpliwosci :D. Silna ekipa ctm zawsze z Wami, nie rzadko osobiscie, zawsze myslami :)

PS. A projekt feniks tez bedzie mial jeszcze swoje 5 minut, I know that :oko:
:)12 Blue Corsa :)12
:)7 koni kit on board
Obrazek
kubelt
Swój
Kontakt:

Post autor: kubelt »

Heh, nawet na kalendarz nie musialem patrzec by wiedziec, ze tego dnia nie moge sie ruszyc z Wawy:x
Zycze wam z tej okazji tony spelnienia, 3 metrow radosci, 28 litrow satysfakcji i dla kazdego z was 50% szczescia w zwiazku - by razem wyszlo 100% :D
Niech wasze dzieci maja bogatych rodzicow :D
Awatar użytkownika
-=kLaRi=-
Support Team
Support Team
Imię: Grzesiek
Kontakt:

Post autor: -=kLaRi=- »

No wreszcie :))
Tak jak pisalem wczesniej ,to pojawie sie na slubie :) A co do konkretow to musimy sie jakos zgadac z reszta ktora przyjedzie!!
Dzieki Wow za zaproszenie i za pozytywne potraktowanie mojego pomyslu :D
Juz nie moge sie doczekac wyjazdu...
Bedziecie z Ewcia para ,bo Ewa to super dziewczyna!!!

No to 29 lecimy do Radomia :)))
Kto z Was bedzie???
Kiedyś CORSCHE :) Corsa B 1994 c20xe... :)
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy :D
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Awatar użytkownika
czester 1
Weteran
Kontakt:

Post autor: czester 1 »

No ja bym chetnie tez przyjechal, ale mam także wydatki zwiazane z domem, a co najważniejsze to czas mi nie pozwoli :placz:
Obrazek
kozzi
Weteran
Imię: Marcin

Post autor: kozzi »

Tomku powiem tylko woowww!!!!!!!!! wszytstkiego naj....naj......najlepszego na NOWEJ DRODZE ŻYCIA :-D :grin:
Niestety nie mogę wpaść do Radomia w tym terminie, bo będe zapewne w tym czasie w szpitalu :lol: ale jak tylko wpade do Wawki to z pewnością się spichniemy :D
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
UhU
Nowy
Kontakt:

Post autor: UhU »

Ja też jestem pod wrażeniem tego gestu dla domu dziecka... Jesteście super :)
Życzę Wam aby nigdy nie zabrakło zdrowia i pieniędzy, abyście żyli szczęsliwie i nie martwili się o jutro :) Ten browarek który teraz pije niech będzie za Was !!! :)
Awatar użytkownika
kamiloooo
Post Mistrz
Imię: Kamil
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Kontakt:

Post autor: kamiloooo »

wszystkiego dobrego na nowej drodze i duzo dzieci..... :grin: :-D
Obrazek
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

:D bardzo sie ciesze, ze w natloku wielu spraw (kto jak kto, ale doskonale zdaje sobie sprawe jak na codzien jest) podchwyciliscie nasze zaproszenie... ciesze sie, ze bedziemy mogli zobaczyc jakies usmiechniete ctm'owe mordki i ctmowe furki robiace halas (niech wiedza wszyscy goscie jakie ma tomasz zainteresowania)!

pirat: mega ciesze sie, ze jest szansa iz wpadniesz... nie zapomnij aparatu ;) wszak jestes juz od jakiegos czasu honorowym fotografem c20rsa.com

aro: do mieszkanka zapraszamy na kawe, piwko i czym chata bogata wszystkich ktorzy beda w poblizu... gdybys zablakal sie w ursynowsko imielinskie tereny feel free... a co do 29 to moze wyzej wspomniany piratus uzyczy Ci miejsca w furze i wpadniecie razem :)

sierako: hehehe, wspomnien czar... bylo tak, bylo :) niesamowite, ze to pamietales. jesli problemem jest jedynie kwestia transportowa to mysle, ze chlopaki pomoga i bedziecie (wraz z mery) z nami! dziekuje za zyczenia...

d12: wielkie dzieki!

endo: wariaaacie... no szkoda, ze nie bedziesz mogl byc... tym niemniej dzieki za zyczenia i wiare w projekt! na pewno jeszcze czyms Cie pozarazam (w sensie glupimi pomyslami na corse)...

kubelt: hehehehe... dzieki wielkie! bardzo to mile!

klari: bardzo sie ciesze, ze bedziecie wraz z ola na slubie! super! bardzo nam milo, ze pamietales, ze chciales sie pojawic i zorganizowac ekipe! to naprawde fajne! :)

czester: pomysl o nas milo, wiem ze mialbys calkiem daleko do nas - rozumiem :)

kozzi: zawsze jestes mile widzany w waw. co sie dzieje, ze do szpitala musisz isc?

uhu: dzieki! bardzo chcialbym, aby szczescie bylo z nami nawet w trudnych chwilach - nie moze byc inaczej wsrod tylu dobrych mysli ze strony Was wszystkich!

kamiloooo: hehehehe... dzieki! powinienem jeszcze dodac: i aby dzieci dzielily pasje tatusia! szkoda, ze w waw nie ma automobilklubu i sekcji gokartowej bo juz wiedzialbym jakie hobby znalezc future dzieciakom ;)
c20rsa, czlowieku meeen!
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R
Imię: mihau
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Post autor: !markos »

wow pisze:kozzi: zawsze jestes mile widzany w waw. co sie dzieje, ze do szpitala musisz isc?
kozeusz zwariowal i musi sie leczyc :lol:

ja naturalnie rowniez zajrze, pewnie nawet zabawie dluzej :-P
zyczenia i cala blablanine zostawiam na pozniej, bo jakos na forumie to mi sie nie widza takie sprawy :oko:

aparat mam i ja :grin:
Obrazek
Awatar użytkownika
-=kLaRi=-
Support Team
Support Team
Kontakt:

Dzieki Tomek ,
Czester ma taka sama droge jak ja ;) Moze sie zabierze ze mna... :))
Tylko bede musial caly tyl wrzucic do auta :D bo mam wydlubany.. ;D
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy :D
Awatar użytkownika
czester 1
Weteran
Kontakt:

Post autor: czester 1 »

wow pisze: czester: pomysl o nas milo, wiem ze mialbys calkiem daleko do nas - rozumiem :)
nie ma sprawy :)2
-=kLaRi=- pisze: Czester ma taka sama droge jak ja ;) Moze sie zabierze ze mna... :))
Tylko bede musial caly tyl wrzucic do auta :D bo mam wydlubany.. ;D
nie dam rady robie ogrodzenie wokól domu, a potem centralne, przykro mi ale sie nie wyrobie :placz:

ale mysle ze weselną przywieziesz na spot :grin:
Obrazek
Awatar użytkownika
YAQB
Weteran
Kontakt:

Post autor: YAQB »

Ja rowniez przylaczam sie do najgoretszych serdecznych zyczen, a jest szansa, ze bedziemy z Agata mogli pogratulowac Wam osobiscie. Wyjdzie w praniu :D
CTM #204
kozzi
Weteran
Imię: Marcin

Post autor: kozzi »

wow pisze:kozzi: zawsze jestes mile widzany w waw. co sie dzieje, ze do szpitala musisz isc?
co tu dużo gadać: BEJBE :-D i niestety termin jest na 28..
!markos pisze:
kozeusz zwariowal i musi sie leczyc :lol:
o zdrowie trzeba dbać :lol:
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
Awatar użytkownika
-=kLaRi=-
Support Team
Support Team
Kontakt:

Kozzi jak bedzie po wszystkim to beda 2 okazje do swietowania :)25 hyhyhy :D
Awatar użytkownika
kyniek
Weteran
Podziękował;: 1 raz
Kontakt:

Post autor: kyniek »

@ Wow mój szacunek masz już od dawna ( pewno pamiętasz o co chodzi) , na ślub bardzo chętnie bym przyjechał ale niestety kasa a raczej jej brak :-( Ale to co chcecie zrobić to kolejny dowód że ten slub to genialna rzecz bo jesteście świetnie dobraną parą. Najlepszego.... ( teraz to tylko czekać na Wowa-juniora :oko:
tja nastał czas spokojnego kombi...
Awatar użytkownika
=JUHol=
Weteran
Kontakt:

Post autor: =JUHol= »

Moje najszczersze gratulacje! Miałem okazję Was poznać razem... jestescie naprawde super! Mam nadzieje ze Wasze życie bedzie usłane różami (bez kolców) i tego Wam z calego serca zycze! Obyscie dozyli wspolnie pieknej starosci, mieli wspaniałe dzieci, wnuki i prawnuki a w garazu (to dla Ciebie Wow) żeby zawsze stała c20rsa, piekna, szybka i blyszczaca! Jeszcze raz stooooooooo lat i wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia! Pije wasze zdrowie!
Obrazek
Awatar użytkownika
Gobo
Nowy
Kontakt:

Post autor: Gobo »

:D Najserdeczniejsze gratulacje na nowej drodze życia i żebyscie dzieci mieli zdrowe , bo to najwazniejsze . No i żeby wam też zdrowie dopisywało . A reszta się ułoży.

ps : Październik dobrym miesiącem na ożenek , wiem bo 23.10 mija 6 rocznica moich :oko:
Wyginaj śmiało ciało
Awatar użytkownika
cyberpooh
Weteran
Kontakt:

Post autor: cyberpooh »

to ja tez wpadne :-D
a zyczenia beda juz na miejscu :)
pozdr
Post powered by E46 150KM 330Nm :D Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe

STOP Ciotom Drogowym
Awatar użytkownika
>>TomASH
Świeżak
Kontakt:

Post autor: >>TomASH »

Serdeczne gratulacje... oby wszystkie Wasze wspólne marzenia się ziściły! 8-) Jestem nowy ale życze Wam tego z całego serca! Żyjcie długo i arcyszczęśliwie...
Pije wasze zdrówko - do dna! :-D
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

dziekujemy jeszcze raz wszystkim! ciagle mamy nadzieje, ze kilka corsiatek sie pojawi, noooo... :oko:
c20rsa, czlowieku meeen!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Luźne rozmowy”