Obniżenie tyłu
-
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Obniżenie tyłu
Generalnie mam problem z obniżeniem tyłu- miałem już kilka różnych sprężyn, jednak zawsze obniżenie było mniejsze niż to podane przed producenta. Chcę się pozbyć powstałego klina- który po założeniu zimówek jest szczególnie widoczny.
Prośba- czy ktoś ma jakieś spingi (np: na sprzedaż)które bym mógł wypożyczyć i sprawdzić czy coś na nich zejdzie?? Oczywiście pokryje koszty przesyłki.
Prośba- czy ktoś ma jakieś spingi (np: na sprzedaż)które bym mógł wypożyczyć i sprawdzić czy coś na nich zejdzie?? Oczywiście pokryje koszty przesyłki.
-
- Weteran
- Imię: Marcin
rany jak Ty możesz na tym jeździć :0arts pisze:masz zdaje sie zdeka odelzony tyl .. jesli tak to nic nie poradzisz nigdy nie bedzie sie zgadzac, u mnie jest podobnie zalozylem -50mm na tyl i jest kiszka sterczy chyba udam sie do kowala
ja co chwile zachaczam o jakieś dziwne rzeczy
albo zacznij wozić trupa z tyłupirat pisze:A moze przeloz akumulator do bagaznika
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
-
- Nowy
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Sproboj sprezyny od tigry.
Do siebie zalozylem -35mm od tigry i sylwetka jest totalnie bezklinowa :]
Poszukaj mojego topicu z sprezynami do corsy od tigry TUTAJ, tam sa zdjecia H&R do corsy i do tigry, na pierwszy rzut oka widac, ze sa krotsze.
Zaznaczam, ze mimo, ze nizsze wszystko dobrze chula, nic nie dobija itp.
A corsa na ziemi lezy rowniotko.[/url]
Do siebie zalozylem -35mm od tigry i sylwetka jest totalnie bezklinowa :]
Poszukaj mojego topicu z sprezynami do corsy od tigry TUTAJ, tam sa zdjecia H&R do corsy i do tigry, na pierwszy rzut oka widac, ze sa krotsze.
Zaznaczam, ze mimo, ze nizsze wszystko dobrze chula, nic nie dobija itp.
A corsa na ziemi lezy rowniotko.[/url]
B x14sz
-
- Nowy
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Widac, ze nie spojzales na zdjecia do podlinkowanego tematu, widzialbys, ze te sprezyny sa faktycznie nizsze.kamiloooo pisze:corstek ja mialem taki tyl jak u Ciebie jak mialem padniete amory i sprezyny -40...dobre amory i tyl wyzej i to duzo...
Po drugie mam swiezo regenerowanego/utwardzanego bilsteina, wiec tyl wyzej juz nie bedzie.
B x14sz