Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
okrojona wypowiedź użytkownika ZFT:
"06 LISTOPADA O 13.00 SPOCIK NA CHOCIWLU POWOLI WSZYSCY OCHŁONELI PO CASTORAMIE WIĘC BĘDZIE KOLEJNA OKAZJA DO POGADANIA I OGLĄDANIA AUTEK. "
Oraz jego apel:
"Mam nadzieje, że obędzie się bez glupich wybryków i latanie między ludzmi jak i palenia gumy miedzy autami. Prosił bym o rozwagę!! "
ps. acha, Kokos
Killer uprzedziles mnie z zalozeniem info o chociwlu
wlasnie tez na KTK zapodalem info.
Prawdopodobnie sprzedaje corse bo szykuje sie do zakupu innego ale to jest na razie gdybanie wiec nic pewnnego no chyba ze ktos z was chce to nie ma sprawy odam tanio
Ech panowie tacy rajdowcy a nie wiedza gdzie ???? jestem zaskoczony . Chociwel to jest miejscowosc i jak sie jedzie do niej to po drodze jest pas zapasowy takie zapasowe lonisko awaryjne i tam kazdy sie zbiera , jak cos to dam znac i podepniemy sie pod ekipe kadeta jak by jechali jak nie to pod kogos innego bo ja z reguly bylem tam w nocy i tylko raz w dzien wiec drogi za bardzo nie pamietam.
a co tu pamietac widac wszystko jak trzeba
tylko nie wiem czy sie oplaca tam jechac jak sie zjada takie debile jak ten spod castorany w e36 compact'cie
Zawsze warto pojechac bo mozna se popatrzyc na " zderzaki" i nie tylko a i oko jest na czym zawiesic i nie jest tak zimno jeszcze a sniegu nie ma wiec trzeba kozystac do bolu
ja juz mam zderzak w domu to nie musze:) zreszta sie juz w zyciu na patrzylem na auta to teraz mi sie chce czegos innego, no chyba ze spontan klubowy to inna sprawa:)
Panowie wielkie HELP !!!
potrzebuje przekaznik do predkosciomierza inaczej nazywany impulsatorem (to takie ustrojstwo co wchodzi miedzy linke a skrzynie ) bo mi predkosciomierz nie kreci alinka jest dobra i slimaki takze.
juz nie aktualne ,koszt 50 zloty i smiga wskazoweczka ze az milo i tak po testach zrobionych okazuje sie ze wczesniejszy przekaznik zanizal predkosc:-) a teraz przetestowalismy 2 i pokazuje dokladnie , hehehe teraz okazuje sie ze autko jezdzi jeszcze szybciej niz wskazywal licznik
wyjedzmy tam swoim klubem a nie dolaczac sie do innych
dobre 7 czy 8 aut i wtedy niech sie do nas dolaczaja...
Mam pytanie do kolegi, skąd te 7,8 aut? Ja jeszcze nie mam prawka, a mama chyba mnie nie zawiezie (nawet jeśli to straszna wiocha, tak z mamą ), czyli moja prawie seryjna Corsa odpada. A tak na dodatek, niewiem jak to będzie u mnie z Niedzielą.
panowie i poanie mozemy jechac wszyscy tylko jak bedzie z frekfencja ?? ostatnio bylo dobrze ale jak teraz z frekwencja ?? robimy liste spoleczna ?? kto sie dopisuje ?? zaczynamy !!! ZACHODNIOPOMORSKIE !!!!!!!! JAZDA !!!!!!!!!!!!
1. Kokos
2. .......... ( nie boj sie a dopisz sie !!!!
A ja narobilem krzyku i niestety nie jade moje zapaly ostudzil mandat w wysokosci 500 zloty a za co to sie domyslcie i to by bylo na tyle z moimi checami na jakis czas.
jak ktos byl to niech zapoda fotki o ile zrobil:-)
kupno juz jutro na razie rozwazam mocne uderzenie czyli audi ,bmw,ewntualnie opel ale to zalezy mam ustawione na jutro wszystko wiec bede jezdzil i patrzal co i jak i mam nadzieje ze przyjade juz autkiem do chaty .Wiem na pewno ze te ktore teraz kupie mam zamiar odpicowac i na dluzszy czas alo zobaczymy bo moze pobawie sie w handel autkami ktos moze chce sprzedac swoje autko ??
KILLER ty zawsze cos wyskrobiesz , mam akurat wolne wiec moze sie pojawie kadziolotem ( kupilem łezke z 89 roczku ) i powoli go przerabiam , na razie folia i pare czerwony diodek ale do 27 mam czas moze cos sie uda zrobic ( jakis neonek pod samochodzik hehehe) ELSTUDENTO co z Vinylami ??
"Co tu dużo pisać!, NOCNY SPOCIK NA CHOCIWLU POŁĄCZONY Z OGNISKIEM DNIA 03.II.06r.(PIĄTEK) GODZINA 20:00. " wypowiedź MAZI GTC, na Zachodniopomorskim Forum Tuningowym