29.10.05 - ewcia & wow... i zyli dlugo i szczesliwie :)
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- -=martee=-
- Nowy
- Imię: Marta
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
No to i na Emsiki przyszedł czas
jeśli chodzi o życzenia oczywiście
"A oto mój sekret. Jest bardzo prosty: dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu" Mały Książe.
Życzymy więc Wam, abyście zawsze tak ślicznie i z taką czułością patrzyli na siebie i na świat swoimi serduszkami,
które już od dawna biją w jednym, pięknym rytmie najwspanialszego uczucia na świecie - MIŁOŚCI.
Osobiście złożymy Wam życzenia w Dniu Ślubu, no i wzniesiemy toast Młodej Pary na dalszą, szczęśliwą drogę życia

"A oto mój sekret. Jest bardzo prosty: dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu" Mały Książe.
Życzymy więc Wam, abyście zawsze tak ślicznie i z taką czułością patrzyli na siebie i na świat swoimi serduszkami,
które już od dawna biją w jednym, pięknym rytmie najwspanialszego uczucia na świecie - MIŁOŚCI.
Osobiście złożymy Wam życzenia w Dniu Ślubu, no i wzniesiemy toast Młodej Pary na dalszą, szczęśliwą drogę życia

"Życie to najbardziej zdumiewająca bajka"
Hans Christian Andersen
Hans Christian Andersen
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
Szlocha mama, szlocha tata,
Łezki widać w oczach brata.
Siostra też że szczęścia płacze,
A Pan młody? w górę skacze.
I ogromnie się raduje!,
Panna młoda mu wtóruje.
Bo nim trzy kwadranse miną,
Jedną staną się rodziną.
Wszystkiego dobrego!!
PS. Jak ktos sie wybiera do nich to prosze ich uściskać!

Łezki widać w oczach brata.
Siostra też że szczęścia płacze,
A Pan młody? w górę skacze.
I ogromnie się raduje!,
Panna młoda mu wtóruje.
Bo nim trzy kwadranse miną,
Jedną staną się rodziną.
Wszystkiego dobrego!!
PS. Jak ktos sie wybiera do nich to prosze ich uściskać!

Było c14se
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Podlanczam sie pod te zyczenia ,tak sie palilem do wyjazdu ale nie stety nie dam rady
Wszystkiego najlepszego w tym wyjatkowym dla Was dniu i kazdym nastepnym 4 ever!-Grzesiek & Olcia.

Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/

Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy

https://www.facebook.com/KolorowePasy/
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
Młodej Parze, Boże stwórz życie z najpiękniejszych róż!
Dużo szczęścia, własnej chatki i tytułu mamy, tatki.
Byście mieli tyle dziatek, ile razem macie latek.
Małe grube i pyskate niech pilnują swego tatę,
by nie zamknął ich na kłódkę, sam nie poszedł zaś na wódkę
Wszystkiego najlepszego Misiaki!

Dużo szczęścia, własnej chatki i tytułu mamy, tatki.
Byście mieli tyle dziatek, ile razem macie latek.
Małe grube i pyskate niech pilnują swego tatę,
by nie zamknął ich na kłódkę, sam nie poszedł zaś na wódkę

Wszystkiego najlepszego Misiaki!

- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Super ... jeszcze raz najlepszego. Czekamy na potomka
@pirat
dzieki za fotki, dla tych co nie mogli byc to super sprawa. spisales sie na medal

@pirat
dzieki za fotki, dla tych co nie mogli byc to super sprawa. spisales sie na medal

była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
hahahahaha... dzieki wielkie wszystkim... kozzi esemesowal, endo wariat wiadomosc na poczcie zostawil - bardzo milo
piratus i aro byli - super mile zaskoczenie zobaczyc znajome mordki. wszystkim Wam dziekuje bardzo za zyczenia! staneq i adas... duze lol dla Was
a emsiki jak to emsiki jak zawsze kochane!!! 

c20rsa, czlowieku meeen!
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
mam nadzieje, ze zrozumiales moj lekki belkot i trudnosci ze skladaniem zdan bo 1. bylo ziiimno i sie trzaslem, 2. bylem wlasnie na innym weselu (to bylo powodem absencji na Waszej uroczystosci - bardzo chcialem zlozyc zyczenia osobisciewow pisze:endo wariat wiadomosc na poczcie zostawil

- ZEDYO
- Nowy
- Imię: Krzysztof
@wow
Alez Wy slicznie wygladacie na tych fotkach, az chce sie powiedziec... ja tez tak chce!!!
... oj ale jeszcze nie teraz, nie teraz
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia i obyscie byli dla siebie zawsze tacy slodziutcy jak w tym pamietnym dniu. Pozdrawiam serdecznie!
Alez Wy slicznie wygladacie na tych fotkach, az chce sie powiedziec... ja tez tak chce!!!

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia i obyscie byli dla siebie zawsze tacy slodziutcy jak w tym pamietnym dniu. Pozdrawiam serdecznie!
:)17 Real Blue... Corsa Too :)17

Clarion DRX9375R + DPH9300, u-Dimension RM-V41, Xetec G10XLSG, PowerBass 2XL-6C, Eagle Cable MC90 i muzyka gra:)

Clarion DRX9375R + DPH9300, u-Dimension RM-V41, Xetec G10XLSG, PowerBass 2XL-6C, Eagle Cable MC90 i muzyka gra:)
-
- Nowy
- Kontakt:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!!!!!!!!!!
Zyczą RENy
Pomyślec, że byłeś pierwszą osobą razem z Cyberpoochem którą poznałam z CTM to już 3 lata temu!!!

Pamiętam jak byłismy na torze, i siedzialyśmy z Ewcią i Twoją siostrą, jaka ona była szczęśliwa i opowiadała że za te 2 miesiące będzie panią Wowową

Ewcię pamiętam jeszcze ze Zwardonia (sss)! Potem pamiętam jak tęskniłeś - ty w Warszawie, ona w Łodzi! I jesteście dla mnie żywym dowodem, że odległośc i częstotliwośc spotykania sie nie ma zadnego znaczenia dla miłości

Tak więc oficjalnie wpraszamy się do nowego mieszkanka

Odezwij się czy można wpaśc z winkiem i pogratulowac osobiscie kiedy

--------------------------
A że na każdwego przyjdzie pora, to i na RENy chyba przyjdzie, mam nadzieję, że i do nas kiedyś przybędzie dumna reprezentacja CTMu:))
CTM #102 błąd_yna
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
o! z opoznieniem znow... tym razem jestem zdeka wylaczony z powodu pracy... ale wielkie dzieki zedyo, brawimex, uhu...
Iza... fakt, kupe czau sie znamy... jedne z pierwszych spocikow to wtedy, gdy pooh popsul belke, lol
dzieki wielkie za zyczenia, mysle ze jeden z weekendow przeznaczymy na opowiadanie i wspomnienia - jeden z blizszych weekendow
bardzo nam milo!
Iza... fakt, kupe czau sie znamy... jedne z pierwszych spocikow to wtedy, gdy pooh popsul belke, lol

c20rsa, czlowieku meeen!