mam taki problem bo chce kupic alusy z oponkami od takiego jednego z tego forum

jak by ktos sie orietowal co i jak to prosze napiszcie

pozdro
jak wyślesz np. Pocztexem, to nie przekroczysz 50 pln, a felgi można np. tylko zawinąć na rantach folią i zakleić. Po co pakować w kartony ? No chyba, że masz jeden po telewizorzesopel358 pisze:siemka
mam taki problem bo chce kupic alusy z oponkami od takiego jednego z tego forumi sie wlasnie zastanawiamy jakie moga byc tego koszty jak to zapakowac i czym najlepiej wyslac kurier czy poczta polska
jak by ktos sie orietowal co i jak to prosze napiszcie![]()
pozdro
dlaczego ? przeciez Pocztex też pod dom podjedzie po przesyłkę ...Sznaps pisze:Wyślij kurierem np. http://www.siodemka.waw.pl/index2.html . Cena ok 30 zł. A pakować najlepiej parami owijać folią i ściągnąć grubą taśmą klejącą. Na koła i fele pocztę czy pocztex lepiej sobie darować.
wiesz ciężko by im było je wcisnąć w skrzynkepirat pisze:Kozzi przesylal mi springi i doszly w stanie zajebistym, wiec jest ok - Poczta Polska
Sie lepiej zdecyduj czy chcesz alusy czy cale kolkasopel358 pisze:bo chce kupic alusy z oponkami
chyba jednak wezme same dekielkiYAQB pisze:Sie lepiej zdecyduj czy chcesz alusy czy cale kolkasopel358 pisze:bo chce kupic alusy z oponkami![]()
![]()
bedzie latwiej obliczyc i pakowac czy wogole cokolwiek
![]()
![]()