Warszawa i okolice Piaseczna Potrzebna pomoc
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Warszawa i okolice Piaseczna Potrzebna pomoc
Mam wielką prośbę do osób z okolic Warszawy - południa, a zwłaszcza okolice Piaseczna/Nadarzyn.... Potrzebuje odebrać w tym tygodniu dwa małe elementy z jednej firmy (okolice piaseczna) i potem wysłanie ich pocztą do mnie. kase za te elementy i przesyłkę wyślę wcześniej. Proszę o tłumne zgłaszanie się
lub wskazanie "ofiary", którą będę męczył już na priv

- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
termin do odebrania, to myślę, że do piątku. nie ma nikt noża na gardle więc termin w miarę płynny.
lokalizacja to : http://wektor-mg.pl/mn4pl.htm
nie chciałbym, aby ktoś specjalnie robił ileś tam km. więc jak nie będzie osoby, która powiedzmy kręci się tam, to postaram się to załatwić inaczej.
"nowożeńca" nie ma co odrywać od obowiązków i dawać kolejne. niech się stara, bo mamy mały przyrost naturalny w kraju
lokalizacja to : http://wektor-mg.pl/mn4pl.htm
nie chciałbym, aby ktoś specjalnie robił ileś tam km. więc jak nie będzie osoby, która powiedzmy kręci się tam, to postaram się to załatwić inaczej.
"nowożeńca" nie ma co odrywać od obowiązków i dawać kolejne. niech się stara, bo mamy mały przyrost naturalny w kraju

- YAQB
- Weteran
- Kontakt:
Witam !
Zgłaszam sie!
Mieszkam w Konstanicie a to rzut beretem od Piaseczna. Mysle, ze nikt nie ma blizej
. Nie zaleznie od tego kto ma blizej, w razie co pisz na yaqb@op.pl lub PW o so chosi i bedziemy dzialac.
Pozdrawiam
Zgłaszam sie!
Mieszkam w Konstanicie a to rzut beretem od Piaseczna. Mysle, ze nikt nie ma blizej

Pozdrawiam
CTM #204
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
dzięki za odzew
wstępnie umówiłem się z Gumisiem. ewentualnie gdyby nie mógł, czy coś wypadło, będę korzystał z pomocy innych osób.
A na razie... kto pierwszy ten lepszy

A na razie... kto pierwszy ten lepszy

- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
no cóż czasem klubowicze są nieobliczalni i potrafią naściemniać dziewczynie, aby się tylko spotkać i udostępnić autko do pomiarów

Pozdrowienia i podziękowania również dla Emsików

Pozdrowienia i podziękowania również dla Emsików