-=kLaRi=- pisze:Niestety taka jest prawda ,ze na forum sa rowni i rowniejsi!
Ze niby z czym sa rowni i rowniejsi?
-=kLaRi=- pisze:
Chyba sami zauwazyliscie ,ze na naszym forum troche brakuje zycia ,jak kiedys! Ciagle pieprzenie o kartkach ,powiadomieniach ,wedlug mnie jest to troche przesada !
Znamy sie juz jakis czas ,jestesmy na forum drugie tyle albo i wiecej i branie takich rzeczy jak zapomnieie dodania [s] w poscie kupie sprzedam.. co dla nie ktorych od razu kwalifikuje go do skasowania ,albo podbicie swojego starego ogloszenia do ostrzegania i straszenia kartka jest kompletna paranoja!!!
No bardzo Cie przepraszam Klari, ale po pierwsze nie ciagle pieprzenie o kartkach, tylko napisalem Ci jedno PW, zebys przestrzegal regulaminu. Po drugie piszesz ze jestesmy tu dlugo i sie znamy, jasne ze tak, ale widzisz, jestes tu szmat czasu i nie nauczyles sie ze w jednym dziale samowolki byc nie moze?
Poza tym, regulamin ma byc dla nowych i jakos nie przeszkadza Ci, ze beda rowni i rowniejsi? A kiedy bedzie granica miedzy nowym i starym? Po liczbie postow? Bo jesli tak, to wspomne Ci, ze swego czasu Qomo naklepal w 1,5 miecha Post Mistrza.
Mamy 3 dzialy, gdzie mozna sobie dyskutowac do woli. Po to Sierak sie meczyl nad podzialem forum, po to Pooh z Markosem pisali regulamin, zeby tu byl porzadek, prawda?
Zalozenie kupie/sprzedam jest proste - przejrzysta informacja i latwo dostepna. No to skoro jest regulamin i okreslony model funkcjonowania tego dzialu to nie srajmy we wlasne gniazdo.
-=kLaRi=- pisze:
A jak dla mnie to wyglada mi to na branie wszystkiego za powaznie, bo ktos dostal troche wladzy i zgrywa bata
Bo na pirata nie ma bata. A powaznie, to nie o zadna wladze tu chodzi. Po to byly wybory nowego moda, poniewaz robil sie balagan. Ja uwazam takie dzialania za sluszne, a nie traktowanie tego jako rygor. Bez przesady...
Kozzi pisze: ponawiam moje pytanie!!!!!!!!!!!!!
bo według mnie w kupie/sprzedam rozwiąze to problem na dobre!!! (nie będzie możliwości dyskusji, podbijania, itp.)
To juz chyba lezy w gestii f.t.i.pl
Kurbat pisze: a mnie się wydaje, że dyskusje pod ogłoszeniami powinny być dopuszczone. Dział kupie/sprzedam to nie motoallegro, żeby go przeglądały tysiące osób dziennie i gubiły się w w dyskusjach...jakoś nie mogę sobie wyborazić kogoś z nas "gubiącego się" w kupie/sprzedam
Tylko ze dyskusje w kupie/sprzedam moga spowodowac, ze mniej osob zainteresowanych wejdzie do dzialu, bo sobie pomysli, ze pewnie jakies z dupy poty znowu, a nie nowe ogloszenie...
Kozzi pisze: tylko nie wiem czy wiesz ale jak niema postów to nie ma forum to jest chyba proste!!! więc jak nikt nie pisze to niema co czytać, co powoduje coraz mniejsza liczbe odwiedzających to forum, a w wyniku tego jego naturalną śmierć
Kozzi, no nie przesadzaj przez brak dyskusji i spamowania w kupie/sprzedam zdechnie forum... Bez przesady
Jak dla mnie temat zostal wyczerpany.