ostrzeżenie od moda!!!!!!!

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
K I L L E R
Nowy
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Post autor: K I L L E R »

06 Paź 2005
To data mojego przystąpienia, jak widać nie jestem na tym forum za długo, ale staram sie stąd czerpać wiedzę o Corsie. W tym krótkim okresie czasu nauczyłem sie już że złe rzeczy "są z dupy", i że Markos działa i dokładnie (może czasami mniej) czyta forum, uwga na niego! A co do wypowiedzi Kozzeusza
ile osób przez ostatni rok sie tu zapisało i pisze do dziś? wie ktoś? bo śmiem przypuszczać że zero
To zależy od podejścia odwiedzających, ja na początku (drugi albo trzeci post) dostałem ostrzeżenie od Pirata, i mnie to nie zniechęcilo, mój błąd polegał na tym żę napisałem o białych zegarach do CA (juz wiem że to OGROMNY BŁĄD), jako świeżak, wiem jeszcze że jak masz problem, to miło jak jestes potraktowny indywidualnie, a nie jak leszczu, tam jest archiwum i spier..laj szukać. Pozatym trzeba duzo czytac archiwum, aby zrozumieć dużą część o czym piszecie, ale to właśnie ten "slang" powoduje wyższość tego forum nad innymi.

Kilka pytań:
1 Po jakim czasie goją się blizny (likwidujecie ostrzeżenia)?
2 Co to jest OCFC?
3 Co tak właściwie ma Markos do Tigry(pozatym że jest na jej forum modem)?

ps. Teraz jak na forum Calibry, POZDRAWIAM WSZYSTKICH :oko:
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
endo
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: endo »

K I L L E R pisze:Kilka pytań:
2 Co to jest OCFC?
odpowiem tylko na pytanie 3 - po reszte "spier..laj do archiwum" :grin: :lol: :oko: :oko: (ocfc - opel corsa fan club - corsa.ja.pl, blizny raczej nie gina)
otoz Markos zaslynal jako jedyna osoba, ktora potrafila skilowac 3 tigry jednoczesnie i tak go za to polubili, ze dali mu moda zeby kilowal dalej :lol: :lol: :oko:
:)12 Blue Corsa :)12
:)7 koni kit on board
Obrazek
Awatar użytkownika
-=m&m=-
Website Admin
Website Admin
Imię: Michał
Podziękował;: 7 razy
Otrzymał podziękowań: 12 razy
Kontakt:

Post autor: -=m&m=- »

endo pisze: otoz Markos zaslynal jako jedyna osoba, ktora potrafila skilowac 3 tigry jednoczesnie i tak go za to polubili, ze dali mu moda zeby kilowal dalej :lol: :lol: :oko:
nie no endo rozłożyłeś mnie tym na cycki :grin: :-D :zakrecony: :D
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
K I L L E R
Nowy
Kontakt:

Dzięki za objaśnienie :grin:
Obrazek
Obrazek
Kurbat
Weteran
Kontakt:

Post autor: Kurbat »

endo pisze:
K I L L E R pisze:Kilka pytań:
2 Co to jest OCFC?
odpowiem tylko na pytanie 3 - po reszte "spier..laj do archiwum" :grin: :lol: :oko: :oko: (ocfc - opel corsa fan club - corsa.ja.pl, blizny raczej nie gina)
otoz Markos zaslynal jako jedyna osoba, ktora potrafila skilowac 3 tigry jednoczesnie i tak go za to polubili, ze dali mu moda zeby kilowal dalej :lol: :lol: :oko:
teraz kiluje ich również wirtualnie :-P
Kurbat
Weteran
Kontakt:

Post autor: Kurbat »

endo pisze: otoz Markos zaslynal jako jedyna osoba, ktora potrafila skilowac 3 tigry jednoczesnie
teraz kiluje ich również wirtualnie :-P
endo pisze: i tak go za to polubili, ze dali mu moda (...) :lol: :lol: :oko:
"na bezrybiu i rak ryba " :lol: :-P
K I L L E R
Nowy
Kontakt:

:zakrecony: tzn. Corsa tez Tigra? Czy co?
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Staneq
Post Mistrz
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Kontakt:

Post autor: Staneq »

K I L L E R pisze::zakrecony: tzn. Corsa tez Tigra? Czy co?
w większym skrocie..
Tigra to nic innego jak Corsa B z inna budą..
Było c14se
K I L L E R
Nowy
Kontakt:

Tyle to wiem, ale ta buda robi dużą różnice w cenie i nie tylko, bo Corsa to małe miejskie autko(bez obrazy :grin: ) a Tigra to małe miejskie autko z zacięciem sportowym (nieporuszam tematu GSI w Corsie i nie mówie o swapach na 2.0). :oko:
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Kotlin
Swój
Imię: Rafał
Otrzymał podziękowań: 2 razy
Kontakt:

Post autor: Kotlin »

Dyskusji na kupie sprzedam mowie nie.Dlaczego?? Ano dlatego ze jest gg pw email itp.
I nie gadajcie mi ze nie macie czasu/nie chce wam sie odpisywac po 1000 razy na to samo pytanie bo jesli chcesz sprzedac czy kupic to twoj w tym interes aby odpowiadac na pytania zainteresowanym :oko:

Przestoj na forum jest z powodu wlasnie tych glupich odpowiedzi typu "szukajka nie gryzie " ja sam szukajac czegos w szukajce znajduje 20 stron tematow i np. tylko w jednym jest zawarta odp i teraz wez przegladaj to wszystko.Skoro wiesz ze dane pytanie bylo latwiej ci bedzie to znalezc niz "swiezakowi" nie.
Ludzie sie boja pytac bo zaraz posypie sie lawina zjebek ze bylo itp
Choc ostatnio wiele problemow wyjasnia FAQ(staneq sie spisuje:P)
No to tyle :D
Awatar użytkownika
Aro
Weteran
Imię: Arek

Post autor: Aro »

a moim zdaniem powinno być tak:
- sprzedam od razu blokować i nie będzie problemu, jak coś będzie się chciało zmienić, poprawić czy skasować bo się sprzedało to na kolanach do moderatora z błaganiem o pozwolenie :-P

...ale kupie powinno być moim zdaniem wolne bo np:
-> ktoś pisze "chce kupić oponę taką i taką"
-> ktoś odpisuje "wal do mnie, mam komplet"
-> w tym momencie ktoś inny dowiaduje się że ta osoba ma jeszcze 3 takie opony na zbyciu i by może wziął ze 2
-> ktoś kolejny pisze "szukaj na http://www.gumy.pl - tam mają tanio"
-> kolejne osoby mogą się dowiedzieć, że tam warto kupić
itp. itd.

poza tym i tak dopisywanie czegoś w k/s/z moim zdaniem nie wprowadza nie wiadomo jakiego bałaganu bo wszystko jest zawarte w pierwszym poście lub w tytule :-?
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R
Imię: mihau
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Post autor: !markos »

arts pisze:cale szczescie bo forum by juz calkiem zdechlo i tak ledwo zipie
ty akurat w temacie pustych postow, ktorych ilosc powala na kolana masz na tym forum zdecydowanie najwiecej do powiedzenia...

jakos tamto forum nie zdycha, za to powoli ucza sie dyscypliny i nie pisania "zgadzam sie z przedmowca", tudziez "ale fajnie, tez tak mam". moderuje help i tuning, bo tam potrzeba bylo czlowieka z jajami, ktory nie bedzie sie bal pokasowac postow z dupy i nie na temat, czyli krotko mowiac spamu, z powodu ktorego tamto forum okrutnie cierpi...

ps.
skilowalem CZTERY tirgy, a nie trzy. to tak gwoli scislosci. a moda dostalem, bo mario nie mial czasu, a chcial miec swojego czlowieka z uprawnieniami. ot cala akcja.
Obrazek
Awatar użytkownika
Staneq
Post Mistrz
Kontakt:

!markos pisze:....spamu, z powodu ktorego tamto forum okrutnie cierpi....
poza spamem to "tigry" imho cierpia na zbytnie rozdrobnienie tego forum na podfora, tam to jest jakas paranoja.. i napewno sie ten patent tam nie sprawdza tylko wprowadza zamieszanie, spam itd...

Jezeli chodzi o Nasze forum, chyba tez powinienem zabrac glos..
Pamietajcie ze forum ctm jak i sam klub jest bardzie zdefiniowane jak klub Tuningu Corsy, a nie poprostu klub Corsy...moze niektorym wyda sie to dziwne ale sa ludzie ktorzy poprostu lubia Corse,a tuningu nie i stad wiekszy przyplyw narybku np do OCFC niz do nas..

To ze ctm jest raczej "zamknieta" grupką ludzi mi sie akurat podoba i nie zgodze sie ze naplywu ludzi nie ma, odsiew jest duzy ale co jakis czas wpada ktos nowy i juz zostaje, ale nie wszyscy piszą , poprostu czytają i tyle, nie wszyscy musa tyle pisac dziennie co np Ja czy Kozzi. :oko:

Jak komuś brakuje gadki to jest wiele for tematycznych gdzie mozna sie rowniez udzielac poza CTM..
BTW Ja sam od pewnego czasu gadam wiecej na GG z niektorymi z Was niz na forum..

Amen
Było c14se
Awatar użytkownika
czester 1
Weteran
Kontakt:

Post autor: czester 1 »

jak sie komu nie podoba to na ocfc :lol:
Obrazek
kozzi
Weteran
Imię: Marcin

Post autor: kozzi »

Staneq pisze:To ze ctm jest raczej "zamknieta" grupką ludzi mi sie akurat podoba i nie zgodze sie ze naplywu ludzi nie ma, odsiew jest duzy ale co jakis czas wpada ktos nowy i juz zostaje, ale nie wszyscy piszą , poprostu czytają i tyle, nie wszyscy musa tyle pisac dziennie co np Ja czy Kozzi. :oko:
tylko nie wiem czy wiesz ale jak niema postów to nie ma forum to jest chyba proste!!! więc jak nikt nie pisze to niema co czytać, co powoduje coraz mniejsza liczbe odwiedzających to forum, a w wyniku tego jego naturalną śmierć :(
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R
Imię: mihau
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Post autor: !markos »

kozzi czy mozesz nam wszystkim tutaj powiedziec co ciebie tak wlasciwie w dupe ugryzlo? czy cierpisz na zbyt kiepska lekture siedzac na tym forum? za malo piszemy? za malo sie dzieje, bo nie produkujemy tyle co streetracing? jakos nie czaje tego, co chcesz nam przekazac.

ps.1
co jakis czas znajduje sie taki ktos, kto mowi dokladnie to co ty, ale jakos od kilku lat to forum nie chce zdechnac. mowi ci to cos, czy zupelnie nic i nadal twierdzisz, ze to forum kiedys umrze?

ps.2
browara czesterowi :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
czester 1
Weteran
Kontakt:

kozzi pisze: tylko nie wiem czy wiesz ale jak niema postów to nie ma forum to jest chyba proste!!! więc jak nikt nie pisze to niema co czytać, co powoduje coraz mniejsza liczbe odwiedzających to forum, a w wyniku tego jego naturalną śmierć :(
a mi sie wydaje ze jedyny dział ktoremu to grozi to techniczny, bo wszystkie zagadnienia co do corsy beda juz omówione i bedziemy zmuszeni odsylać do archiwum (wg. regulaminu)...
zmieni sie to dopiero np. przy swapie corsy C gdzie u nas tego jeszcze nie było lub jak wejdzie corsa D - nowe problemy , naprawy itd.

nie ma co patrzec na ocfc bo to jest mlode forum a mysle ze im tez sie kiedys znudzi odpowiadac na te same pytania

jezeli chodzi o inne działy to zle mysle nie bedzie kazdy cos bedzie chcial [s] lub [k] , spocic sie bedziemy , a na luznym zawsze mozna popieprzyc jak teraz :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
pirat
Forum Master
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: pirat »

-=kLaRi=- pisze:Niestety taka jest prawda ,ze na forum sa rowni i rowniejsi!
Ze niby z czym sa rowni i rowniejsi?
-=kLaRi=- pisze: Chyba sami zauwazyliscie ,ze na naszym forum troche brakuje zycia ,jak kiedys! Ciagle pieprzenie o kartkach ,powiadomieniach ,wedlug mnie jest to troche przesada !
Znamy sie juz jakis czas ,jestesmy na forum drugie tyle albo i wiecej i branie takich rzeczy jak zapomnieie dodania [s] w poscie kupie sprzedam.. co dla nie ktorych od razu kwalifikuje go do skasowania ,albo podbicie swojego starego ogloszenia do ostrzegania i straszenia kartka jest kompletna paranoja!!!
No bardzo Cie przepraszam Klari, ale po pierwsze nie ciagle pieprzenie o kartkach, tylko napisalem Ci jedno PW, zebys przestrzegal regulaminu. Po drugie piszesz ze jestesmy tu dlugo i sie znamy, jasne ze tak, ale widzisz, jestes tu szmat czasu i nie nauczyles sie ze w jednym dziale samowolki byc nie moze?
Poza tym, regulamin ma byc dla nowych i jakos nie przeszkadza Ci, ze beda rowni i rowniejsi? A kiedy bedzie granica miedzy nowym i starym? Po liczbie postow? Bo jesli tak, to wspomne Ci, ze swego czasu Qomo naklepal w 1,5 miecha Post Mistrza.
Mamy 3 dzialy, gdzie mozna sobie dyskutowac do woli. Po to Sierak sie meczyl nad podzialem forum, po to Pooh z Markosem pisali regulamin, zeby tu byl porzadek, prawda?
Zalozenie kupie/sprzedam jest proste - przejrzysta informacja i latwo dostepna. No to skoro jest regulamin i okreslony model funkcjonowania tego dzialu to nie srajmy we wlasne gniazdo.
-=kLaRi=- pisze: A jak dla mnie to wyglada mi to na branie wszystkiego za powaznie, bo ktos dostal troche wladzy i zgrywa bata ;)
Bo na pirata nie ma bata. A powaznie, to nie o zadna wladze tu chodzi. Po to byly wybory nowego moda, poniewaz robil sie balagan. Ja uwazam takie dzialania za sluszne, a nie traktowanie tego jako rygor. Bez przesady...
Kozzi pisze: ponawiam moje pytanie!!!!!!!!!!!!!
bo według mnie w kupie/sprzedam rozwiąze to problem na dobre!!! (nie będzie możliwości dyskusji, podbijania, itp.)
To juz chyba lezy w gestii f.t.i.pl

Kurbat pisze: a mnie się wydaje, że dyskusje pod ogłoszeniami powinny być dopuszczone. Dział kupie/sprzedam to nie motoallegro, żeby go przeglądały tysiące osób dziennie i gubiły się w w dyskusjach...jakoś nie mogę sobie wyborazić kogoś z nas "gubiącego się" w kupie/sprzedam
Tylko ze dyskusje w kupie/sprzedam moga spowodowac, ze mniej osob zainteresowanych wejdzie do dzialu, bo sobie pomysli, ze pewnie jakies z dupy poty znowu, a nie nowe ogloszenie...
Kozzi pisze: tylko nie wiem czy wiesz ale jak niema postów to nie ma forum to jest chyba proste!!! więc jak nikt nie pisze to niema co czytać, co powoduje coraz mniejsza liczbe odwiedzających to forum, a w wyniku tego jego naturalną śmierć
Kozzi, no nie przesadzaj przez brak dyskusji i spamowania w kupie/sprzedam zdechnie forum... Bez przesady
:oko:

Jak dla mnie temat zostal wyczerpany.
Awatar użytkownika
Staneq
Post Mistrz
Kontakt:

@Czester do browara od markosa dorzucam nastepny browar..
czester 1 pisze:a mi sie wydaje ze jedyny dział ktoremu to grozi to techniczny, bo wszystkie zagadnienia co do corsy beda juz omówione i bedziemy zmuszeni odsylać do archiwum (wg. regulaminu)...
zmieni sie to dopiero np. przy swapie corsy C gdzie u nas tego jeszcze nie było lub jak wejdzie corsa D - nowe problemy , naprawy itd.
tez tak uwazam..ale piszac FAQ wiem ze jeszcze sporo mozna napisac o pewnych sprawach..
czester 1 pisze:nie ma co patrzec na ocfc bo to jest mlode forum a mysle ze im tez sie kiedys znudzi odpowiadac na te same pytania
...:[/quote]
dokładnie..

PS. na tym etapie dyskusji wylaczam sie z tego topicu..
Było c14se
K I L L E R
Nowy
Kontakt:

Panowie jest w tym co mówicie wiele prawdy, ale i brak nowych czytelników forum, spowoduje zastój na forum, bo chyba nie chodzi wam o to by tworzyc dożywotnio grono kilkunastu osób, piszących sobie " od tego jest szukajka", ja narazie nie mam prawka, jak i modyfikacji w autku, ale w miare możliwości i pieniędzy chce coś w mojej Corsiawce "dłubnąć", a co i jak najlepiej, to jest właśnie miejsce dla tego fora, to tak z mojego punktu widzenia, jeżeli sie myle, to powiedzcie bo może nie trafiłem na to forum. :(

ps. Mieszkam, w mieście opanowanym przez Golfy, wszyscy kumple ze szkoły gadaja o golfach, a jak ja zabieram głos, odrazu pojawia sie tekst "jasne killer a co Corsa dałaby rade?". pewnego dnia chce powiedzieć że da rade i z dumą wozić na autku barwy CTM-u, narazie to trza zrobić prawko a tu długie pół roku zostało do kursu.
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
sopel358
Nowy
Kontakt:

Post autor: sopel358 »

a ja wam powiem ze forum jest fajne i ma swoj urok jak to napisal sasiad w jednym z tematow na luznym
wszyscy wiemy ze zima idzie i zastuj w modach, zajmijcie sie czyms pozytecznym :oko: :-P
a niesadze ze forum kiedys zginie bo jesli ktos bedzie chcial to i tak tu bedzie zagladal nowi tez sie beda pojawiac i znosic wasze humory ja jestem nowy i zyje killer tez i tez zyje i wielu innych tez zyja :oko: oczywiscie wiadomo ze tez pojawi sie ktos ktoremu sie niespodobamy i powyzywa nas tekstami typu: "sram na wasze forum" :-P ale nie ma cie co martwic bo puki bedzie Corsa bedziemy my :oko: :D
Ostatnio zmieniony 28 lis 2005, o 20:59 przez sopel358, łącznie zmieniany 1 raz.
Corsa A 14nv 91 rok/Corsa A TR 13s 82rok
Obrazek
Awatar użytkownika
czester 1
Weteran
Kontakt:

Staneq pisze:@Czester do browara od markosa dorzucam nastepny browar..
to ja was zapisuje w notatniku ....

łooo sporo juz tego mam :grin:
Obrazek
K I L L E R
Nowy
Kontakt:

Sopel dobrze gada, plać mu :-D
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
sopel358
Nowy
Kontakt:

K I L L E R pisze:Sopel dobrze gada, plać mu :-D
jestem za :grin:
Obrazek
K I L L E R
Nowy
Kontakt:

Zapisz na moje konto, kiedyś się spotakamy i :)23 no wiesz :oko:
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
sopel358
Nowy
Kontakt:

lajt na zlocie 2006 stawiasz kolejke :oko:
Obrazek
K I L L E R
Nowy
Kontakt:

Jak uda mi sie:
1 Zrobić prawko
2 Przejąć samochód
3 Zarobić na wache
4 Zarobic na flache
5 Dojechać na jakiś zlot 2006
To masz załatwione :oko:
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
satan
Weteran
Kontakt:

Post autor: satan »

na sr forum jest krutka pilka: 3 razy prubujesz wyjaśnic o co chodzi medatorowi a on Cię banuje z forum na stałe....

Tu może też w końcu do tego dojdzie :P

@Arts ja też moge mu dać w ....ę ? :P

@Kozzi - Bez obrazy - nie żebym miał do Ciebie coś :oops:

Dajcie sobie Buzi i bedzie git :oko: