ale ludzie grzebia w autach i opisuja co nieco... teraz idzie zima wiec postow bedzie mniej... ja sam odstawiam auto i zabieram sie do roboty i podejrzewam ze nie tylko ja...czester 1 pisze:a mi sie wydaje ze jedyny dział ktoremu to grozi to techniczny, bo wszystkie zagadnienia co do corsy beda juz omówione i bedziemy zmuszeni odsylać do archiwum (wg. regulaminu)...
zmieni sie to dopiero np. przy swapie corsy C gdzie u nas tego jeszcze nie było lub jak wejdzie corsa D - nowe problemy , naprawy itd.
zagadzam sie... dyskusji nie powinno byc w k/s. byl juz przypadek ze rozpoczela sie dyskusja (chyba topic osmana) na tematy c**j wie o czym. Blokowanie? hmm... moglo by byc... ale tak samo moze pozostac jak jest teraz POD WARUNKIEM PRZESTRZEGANIA KILKU ZASAD. Pozniej karteczki, ktokolwiek by to nie byl...Pirat pisze:Tylko ze dyskusje w kupie/sprzedam moga spowodowac, ze mniej osob zainteresowanych wejdzie do dzialu, bo sobie pomysli, ze pewnie jakies z dupy poty znowu, a nie nowe ogloszenie...Kurbat pisze:
a mnie się wydaje, że dyskusje pod ogłoszeniami powinny być dopuszczone. Dział kupie/sprzedam to nie motoallegro, żeby go przeglądały tysiące osób dziennie i gubiły się w w dyskusjach...jakoś nie mogę sobie wyborazić kogoś z nas "gubiącego się" w kupie/sprzedam
wlasnei mi wpadlo do glowy ze mozna by przykleic jeden topic na technicznym zatytulowany Nasze Auta.. .Kazdy uzytkownik moglby wstawic np 3 fotki auta + opis... zauwazcie ze nigdzie nasz klub nie ma takich informacji zamieszczonych. tylko nei mowcie ze jest ctm.pl bo strona umarla juz 100lat temu