Jak dla mnie gra dostaje 4+. To całkiem inna pozycja niż U2... Mimo wszystko polecam bo zabawa jest przednia

Puki co zacząłem od golfa

Mi sie wydawalo, ze Kyniek prosil zeby nagrac sprawe z gra, czyli ewentualnie kupic u siebie w sklepie i przeslac kurierem, bo u niego w miescie jeszcze nie ma. Kamillo zapewne wyslal mu na PW adres sklepu internetowego, wiec ja sie w porady nie mieszamHiv pisze:Co to za "piractwo" się szerzy?
Pirat? Interweniuj!
Taa a swistak siedzi i zawija je w te sreberkapirat pisze:Mi sie wydawalo, ze Kyniek prosil zeby nagrac sprawe z gra, czyli ewentualnie kupic u siebie w sklepie i przeslac kurierem, bo u niego w miescie jeszcze nie ma. Kamillo zapewne wyslal mu na PW adres sklepu internetowego, wiec ja sie w porady nie mieszamHiv pisze:Co to za "piractwo" się szerzy?
Pirat? Interweniuj!![]()
A jakie to ma wymagania? Jak fizyka jazdy? Jak grywalnosc etc?
Ja wiedziałem że tak będzie...Kotlin pisze: I poza grafa i mozliwoscia przerobek ta gra nie ma nic co by mnie moglo zainteresic, fizyka jak to w arkadowach slaba
masz z dupy grafekyniek pisze:@Pirat tak właśńie jest jak mówisz
a co do wymagan to demo u mnie chodzi srednio (minimalne detale, sempron 2300+ GF 5200 i 256 ddr)
grafika i ram moj Panie..arts pisze:panowie tu nie procek gra najwazniejsza role tylko grafika na 6600Gt wyglada calkiem niezle i chodzi lepiej niz niezle![]()
wirtualna dupeczka ...Staneq pisze:PS.tak na goraco to fajna jest ta dupeczka w grzei niezly jest motyw ze zwalnianiem czasu..smigam teraz Punciakiem (swoja droga to pierwsze Punto ktore mi sie naprawde podoba
)
juz tak sie niechwal bo jutro mozesz juz tego sprzeta niemiec jak sie sasiedzi dowiedza=JUHol= pisze:amd 64 3000+ @2,4GHz
GF6600 tez troche up
1G DDR na dualu
plyta na nForce4
wszystko na szynie FSB230MHz
z kumpla GF6600 na SLI chodzi na full w 1600x1200 oczywiscie z filtrami, antialiasingiem itp... ale NFSU2 wyglada lepiej w tej konfiguracji