pytanie jak co roku - wybiera się ktoś?

zgodnie z http://www.barborka.pl na bemowo x2 i cytadele po 10pln, karowa i zeran sa freeD12 pisze:A co wogóle jest płatnego?
Ja tam osobiscie wole jezdzci Gierkowka niz trasa poznanska - ale Twoj wyborD12 pisze:Panowie możecie mnie w jakiś sposób naprowadzić jak dojechać na Karową ? Moge jechać od strony Rawy Mazowieckiej lub Sochaczewa. Którędy polecacie ?
niektorzy to by sie chcieli z Toba skontaktowacAro83 pisze:Myślę Kotlin że wystarczy być tak 9.15 w porywach do 20, możemy się tak umówić przy wejściu na trasę odcinka, na przeciwko takiego osiedlowego parkingu - znajdziemy się jakoś.
jak pozostali?
Spoko, dzwon jak cosKotlin z silikonowym zaworkiem pisze:dobra jak znajde to miejsce to bede .
My bylismy na Zeranniu, Bemowie II i na Karowej. Kotlin nie wiem gdzie byles, ze sie nie skumalismy.Kotlin pisze:bylem na wszystkich odcinkach ale teraz na Karowa nie mam sily isc rozaczarowaly mnie WRC poza Holkiem, Seiciaki ladnie lataly poldek poezja jedna lancia fajnie druga beznadziejnie(a moze byla to ta sama tylko kierowca sie zmienial)
Idzie ktos na karowa?? Bo moja ekipa wymieklaNa zeraniu siedzieli w aucie cieniasy
![]()
Aro z swoja dziewczyna(PIRATEM-to za silikonowego zaworka) nie widzialem a lazilem po calym odcinku.
Bemowo dla Holka
Zeran dla kuzaja
Cytadela dla Holka
Respecta dla zalogi maluszka