14" staluflgi a duże heble
-
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
No na szczęście nie zniknęły bo Corsa była jako drugie auto i uzywana była tylko w przypadku niedomagań pierwszego Więc przez cały wiosenno letni okres zrobiła może z 1000 km.
To przeca nie będę wymieniał na letnie A od wiosny jak już ja będę męczył auto to się założy letnie
D12 co masz do zimówek ? Miękka mieszanka na suchym asfalcie trzyma bardzo dobrze. Jak supersportowe opony Tylko ten profil 135 mało sportowy no ale źle nie było
To przeca nie będę wymieniał na letnie A od wiosny jak już ja będę męczył auto to się założy letnie
D12 co masz do zimówek ? Miękka mieszanka na suchym asfalcie trzyma bardzo dobrze. Jak supersportowe opony Tylko ten profil 135 mało sportowy no ale źle nie było
- D12
- Weteran
- Imię: Daniel
- Model auta: Corsa B
- Kontakt:
Do zimówek nic nie mam bo obecnie śmigam na zimówkach, latem na letnich. porfil 135 nie daje supersportowych osiągów, szerokość troche większa od rowerowych Ogólnie spoko jak stać Cię na przyszła zime na nowe zimówki to szerokiej drogiUhU pisze: D12 co masz do zimówek ? Miękka mieszanka na suchym asfalcie trzyma bardzo dobrze. Jak supersportowe opony Tylko ten profil 135 mało sportowy no ale źle nie było
STOP Pijanym kierowcom
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
poprzedniej zimy spadl snieg zanim dopchalem sie do zakladu i powiem, ze frajda byla niezla bo o ile na blocie posniegowym bylo w miare o tyle na swiezym sniegu mielilem na kazdym biegu . Nie wiem czy jak beda to zimowki to bedzie wiele lepiejGUMIS2000 pisze:p.s. a co powiecie na 195/50/15 ??
Blue Corsa
koni kit on board
koni kit on board