Podoba mnie się to....... lol
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- satan
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Podoba mnie się to....... lol
Kierowca seicento strzelał do pirata drogowego
kek 09-12-2005, ostatnia aktualizacja 09-12-2005 22:24
Kierowca seicento postanowił sam wymierzyć sprawiedliwość na drodze. Kiedy srebrne volvo urwało mu zderzak, wyjął broń i strzelił.
Dochodziła godz. 23, kiedy Grzegorz S. zjeżdżał w czwartek z Trasy Toruńskiej w ulicę Piłsudskiego. Jechał środkowym pasem jezdni, kiedy w lusterku zauważył rozpędzone srebrne volvo. Wystraszony zjechał na prawy pas, ale kierowca volvo i tak uderzył w jego samochód, urywając zderzak i zdzierając lakier. Kierowca volvo, 25-letni Mariusz C., nie zatrzymał się jednak. Grzegorz S. dogonił go na następnym skrzyżowaniu, wyszedł z samochodu i poprosił mężczyznę w volvo, żeby zjechał na bok. Ten jednak zignorował go i ruszył do przodu. Wtedy S. wyjął broń i strzelił - najpierw ostrzegawczo w górę, a potem w przednie koło volvo. Wystraszony Mariusz C. zaczął uciekać. Kierowca seicento dopadł go jednak na kolejnym skrzyżowaniu, tym razem przestrzelając tylne koło. Nie wiadomo, jaki byłby finał tej sprawy, gdyby nie policjanci z Targówka. Na dźwięk wystrzału ruszyli na skrzyżowanie i po krótkim pościgu na sygnale zatrzymali Grzegorza S. Na miejscu został też Mariusz C. Volvo zostanie poddane policyjnej ekspertyzie, a jego właściciel odpowie za spowodowanie kolizji. Tymczasem Grzegorz S. odpowie za narażenie na bezpośrednie niebezpieczeństwo utraty życia albo ciężkiego uszczerbku na zdrowiu, a o jego losie zadecyduje sąd. Broń, z której strzelał, zabezpieczono. Okazało się, że posiadał ją legalnie.
<gazeta.pl>
kek 09-12-2005, ostatnia aktualizacja 09-12-2005 22:24
Kierowca seicento postanowił sam wymierzyć sprawiedliwość na drodze. Kiedy srebrne volvo urwało mu zderzak, wyjął broń i strzelił.
Dochodziła godz. 23, kiedy Grzegorz S. zjeżdżał w czwartek z Trasy Toruńskiej w ulicę Piłsudskiego. Jechał środkowym pasem jezdni, kiedy w lusterku zauważył rozpędzone srebrne volvo. Wystraszony zjechał na prawy pas, ale kierowca volvo i tak uderzył w jego samochód, urywając zderzak i zdzierając lakier. Kierowca volvo, 25-letni Mariusz C., nie zatrzymał się jednak. Grzegorz S. dogonił go na następnym skrzyżowaniu, wyszedł z samochodu i poprosił mężczyznę w volvo, żeby zjechał na bok. Ten jednak zignorował go i ruszył do przodu. Wtedy S. wyjął broń i strzelił - najpierw ostrzegawczo w górę, a potem w przednie koło volvo. Wystraszony Mariusz C. zaczął uciekać. Kierowca seicento dopadł go jednak na kolejnym skrzyżowaniu, tym razem przestrzelając tylne koło. Nie wiadomo, jaki byłby finał tej sprawy, gdyby nie policjanci z Targówka. Na dźwięk wystrzału ruszyli na skrzyżowanie i po krótkim pościgu na sygnale zatrzymali Grzegorza S. Na miejscu został też Mariusz C. Volvo zostanie poddane policyjnej ekspertyzie, a jego właściciel odpowie za spowodowanie kolizji. Tymczasem Grzegorz S. odpowie za narażenie na bezpośrednie niebezpieczeństwo utraty życia albo ciężkiego uszczerbku na zdrowiu, a o jego losie zadecyduje sąd. Broń, z której strzelał, zabezpieczono. Okazało się, że posiadał ją legalnie.
<gazeta.pl>
powered by PTT & VTG
- Kotlin
- Swój
- Imię: Rafał
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
Hehehe. Ja wracajac poznym wieczorem do domu przy pl.konstytucji widzialem taka sytuacje c-klasa zajechala droge maluszkowi tak ze maluch ledwo co wyhamowal na swiatlach kierowca malucha wysiadl podszedl do merca zdzielil kolesia po gebie i przyttrzasnal mu krawat w drzwiach usmialem sie ze niewiem normalnie dziki zachod ale kolesiowi sie nalezalo 

- D12
- Weteran
- Imię: Daniel
- Model auta: Corsa B
- Kontakt:
Czasami chamstwo na drogach jest ogromne. Każdy w swoim mieście pewnie z niejedną podobną sytuacją się spotkał. Ale jak ma być lepiej na drogach skoro 13 egzaminatorów z WORD w Łodzi siedzi za łapówki. Poziom umiejętności jazdy niektórych kierowców powoduje, że... mordobicia i wyzwiska są codziennie.
STOP Pijanym kierowcom
-
- Nowy
- Kontakt:
http://www.militaria.pl/cocoon/product. ... pe=regular
O prosze... wiatrówka bez zezwolenia ( od 18 lat )
O prosze... wiatrówka bez zezwolenia ( od 18 lat )

- Kotlin
- Swój
- Imię: Rafał
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
Ja swojego czasu wozilem zomowska palke(zdobycz mojego ojca z lat 80-ych ) bardziej dla jaj niz dla samoobrony zawsze byla kupa smiechu jak ktos ja u mnie zauwazyl, ale trwalo to krotka bo dopadla mnie mafia kozziego i powiedzieli zebym lepiej tego nie wozil wiec jako posluszny obywatel juz nie woze
Choc jak obserwuje co sie dzieje na Polskich drogach to chyba zaczne cos wozic znowu(albo zamienie corse na czolg).

-
- Nowy
- Kontakt:
A co z gazem łzawiącym, też sie moga do tego przyczepić (Zawsze można powiedzieć że to odmrażacz do zamków
)? A co z prawami człowieka? To juz nawet nie moge przewozić nogi od krzesła
(a co mam odkręcać w domu i wysyłać pocztą a reszte samochodem wozić), przeciez to mój samochód (spełniający wszystkie warunki dopuszczenia do ruchu (ważny porzegląd i te klimaty), co innego jakbym jechał autobusem , tramwajem to jest środek transportu publicznego ale jak kasuje jeden bilet za duży bagaż (myśle o wiatrówce) to też nie powinni się przyczepić.
Ps. Kiedys widziałem kolesia na mieście co szedł z wiatrówka w opakowaniu przezroczystym (taka jakaś folia czy cóś), jaką zwałe miałem jak ludzie sie odsuwali od niego. A dodam tylko że koleś był mocno opalony i miał czarne włosy.

Ps. Kiedys widziałem kolesia na mieście co szedł z wiatrówka w opakowaniu przezroczystym (taka jakaś folia czy cóś), jaką zwałe miałem jak ludzie sie odsuwali od niego. A dodam tylko że koleś był mocno opalony i miał czarne włosy.
-
- Nowy
- Kontakt:
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
gaz jest chyba jedyna rzecza mozliwa do wozenia (pod warunkiem, ze jest to reczny miotacz gazu czyli "sprej"), polecam lekture ustawy o broni i amunicji - nie kazdy zdaje sobie sprawe, ze np. pałka wykonana z drewna lub innego ciężkiego i twardego materiału lub mająca wkład z czegos twardego, imitująca kij bejsbolowy jest bronia (ot chocby noga od krzeslaK I L L E R pisze:A co z gazem łzawiącym, też sie moga do tego przyczepić (Zawsze można powiedzieć że to odmrażacz do zamków)?

Inna sprawa, ze nie wiem jak Ci ktos udowodni, ze faktycznie nie wiozles akurat wiatrowki na strzelnice..