..:Spoty w centrum:..
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
1. LublinekD12 pisze:Wczoraj było małe ślizganko na łódzkich miejscówka...
3. Lidl
a 2 fota to co za miejscówka ??
ja wczoraj ledwo na parking wjechałem a dziś nawet nie próbuje z niego wyjechacPorszak pisze: niestety za duzo sniegu
Ps. brak opon zimowych na aucie powinien byc karany mandatem
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- D12
- Weteran
- Imię: Daniel
- Model auta: Corsa B
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Za Lidlem, parking wzdłuż bodajże szwalni-=m&m=- pisze: a 2 fota to co za miejscówka ??
m&m widziałem Ciebie wczoraj ok godz 16 na Mickiewicza, skręcałeś w Włókniarzy ( byłeś strasznie zajęty staniem na światłach i mnie nie zobaczyłeś jak stałem obok Ciebie i machałem z otwartego okna hehe
STOP Pijanym kierowcom
- -=m&m=-
- Website Admin
- Kontakt:
LOL wiem, że jakies auto staneło obok ale sądziłem, że bedzie chciało przycwaniakować i wbić sie przede mnieD12 pisze:widziałem Ciebie wczoraj ........( byłeś strasznie zajęty staniem na światłach i mnie nie zobaczyłeś jak stałem obok Ciebie i machałem z otwartego okna hehe
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- -=m&m=-
- Website Admin
- Kontakt:
emsy dołaczaja sie i zyczą wszystkim poziomkom Szczesliwego Nowego RokuD12 pisze:Hehe ziomku z Łodzi i reszta z województwa łódzkiego Życze wam lepszego 2006 roku niż ten co przemija....
- -=martee=-
- Nowy
- Imię: Marta
- Kontakt:
- D12
- Weteran
- Kontakt:
Na to by wyglądało. Ale rozumiem chłopaków też jestem studentem akurat nie mam zaliczeń w piątek więc mam wolny wieczór. W takim razie ja się spotuje gdzie indziej z inną ekipą a nasze spotkanie przesuwamy na inny termin.kozzi pisze:hahhaha spotkasz się sam ze sobąD12 pisze:Panowie!!! czy tylko ja się interesuje spotem ?
STOP Pijanym kierowcom
- D12
- Weteran
- Kontakt:
Nie widze przeszkód, zapraszam do Łodzi nawet a nie tam Wieluniem straszysz wiocha i tylegeo022 pisze:skoro nie mozecie sie zdecydowac to mzoe kolo 12-badz 19 lutego?:D pisze u Was bo jesli wszytsko pojdzie jak mysle sesje zamkne szybciej i jade odpoczywac do WIelunia-a to juz tylko 100 km od LODZI
STOP Pijanym kierowcom