kto jest z boleslawca lub okolic
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- kyniek
- Weteran
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
kto jest z boleslawca lub okolic
Witam poszukuje osoby z Bleslawca lub okolic. Czlowiek ktory mogly by mi pomoc, "mialby za zadanie" odebrac mnie felgi z miejscowosci Nowogrodziec, i wyslac najlepiej kurierkiem, za wszystko oczywiscie zwracam, badz przelewam na konto ( przyznam sie ze wolalbym coby np paczka byla za pobraniem) ale jezeli nie to trudno. Jesli kots by byl gotow mi pomoc to bym byl bardzo wdzieczny
tja nastał czas spokojnego kombi...
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
wszystko da się zrobić
jednak dopytywać się dopiero w przyszłym tygodniu, teraz nie ma mnie dla nikogo.
pobranie odpada raczej z kilku względów, choćby dlatego, że przesyłka była by droższa blisko o 30zł

pobranie odpada raczej z kilku względów, choćby dlatego, że przesyłka była by droższa blisko o 30zł