Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Niedawno kupilem Corse B 1.6 16v GSi i mam maly klopot jeździlem nią 3 dni i nagle zaczela slabnąć zdlawila się zawory dość glośnno klekoczą autko ma przejechane 197 000km i jest z 1993roku co mam zrobić co się moglo popsuć POMOCY
proponowal bym tez spawdzic kable na świece, bo przy tych pogodach lubia zawodzic, i tak jak mowi kolega rozrząd to podstawa>>>koniecznie wymien, pozdr.
oooo rany jakiś ziomal z mojego miasta :0 - siemanko
a tak wracając do tematu to remont Cie pewnie nie ominie
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
no widze że u medalikow nic nie zginie ale powracając do tematu jak mialbym robić remont to nie wiem czy nie poszukać innej mocniejszej jednostki ale na razie mam ten problem
gejzer6 pisze:no widze że u medalikow nic nie zginie ale powracając do tematu jak mialbym robić remont to nie wiem czy nie poszukać innej mocniejszej jednostki ale na razie mam ten problem
yyyy.............. a po co? że tak zapytam
przecież ten silnik jest bardzo dobry tylko Ty o tym jeszcze nie wiesz
gejzer6 pisze:no widze że u medalikow nic nie zginie ale powracając do tematu jak mialbym robić remont to nie wiem czy nie poszukać innej mocniejszej jednostki ale na razie mam ten problem
yyyy.............. a po co? że tak zapytam
przecież ten silnik jest bardzo dobry tylko Ty o tym jeszcze nie wiesz
gejzer6 pisze:kupilem ją w środe w tamtym tygodniu i chodzila nieziemsko ale w poniedzialek zdechła i chodzi jak zwloki poprostu masakra
gejzer6 pisze:fajnie ze jest bardzo dobry tylko szkoda ze na razie nie chce tego okazac
bo musisz mu w tym pomóc
gejzer6 pisze:ogladalem Twojego Corsarza i jestem pod wrazeniem ile on tak ma ps-ow naprawde
a gdzie go oglądałeś? PeeSów to teraz aktualnie nie wiem
tu na forum chociaż powiem ze na czewie jej nie widziałem
teraz wrócilem z garażu i powiem tyle jak jade to do 4-5 tysa obr. muli i chodzi jak boxer a po wyżej dostaje spida!??
kumam o co chodzi na razie zrobie podstawe rozrzad kable świece oleje filtry ale to autko mi sie spodobalo mimo ze mam je od 2 tyg. i na wakacje jak dotrzyma zrobie jej prezent myśle że się odwdzięczy
swiece kable rozrzad by popsutym silniku duzo nie dadza-jedz do mechanika zapytaj o koszt remontu i lepiej sie za to zabierz -potem odstawisz auto gdzies do stodoly i bedzie gnic