GSI z seria zderzakiem?

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Awatar użytkownika
Staneq
Post Mistrz
Imię: Michał
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Kontakt:

Post autor: Staneq »

to z hamulcami nie widzialem ze byly 256'tki :D

a stablizator jest u mnie 24mm, nie wiem czy wyglada identycznie jak w gsi ale srednice ma napewno 24mm..

zreszta nie ma co wnikac, bo jak juz nieraz zycie pokazalo to z tym wersjami w cB jest tak namieszane ze nieczego nie mozna byc pewnym..

Sam do niedawna myslalem ze kazda B ma atermiczne szyby (lekko zielone) dopiero Klari zwrocil mi uwage ze wiekszosc ma zwykle a nie jak u mnie lekko zielone..
Było c14se
Corstek
Nowy
Imię: Tomek
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Post autor: Corstek »

Staneq pisze:to z hamulcami nie widzialem ze byly 256'tki :D

a stablizator jest u mnie 24mm, nie wiem czy wyglada identycznie jak w gsi ale srednice ma napewno 24mm..

zreszta nie ma co wnikac, bo jak juz nieraz zycie pokazalo to z tym wersjami w cB jest tak namieszane ze nieczego nie mozna byc pewnym..

Sam do niedawna myslalem ze kazda B ma atermiczne szyby (lekko zielone) dopiero Klari zwrocil mi uwage ze wiekszosc ma zwykle a nie jak u mnie lekko zielone..
Z tym stabilizatorem to w szoku, ale fajnie. Ksztalt napewno jest identyczny. A mi w koncu udalo sie kupic taki stabilizator od tigry wlasnie 24mm, razem z drazkami reakcyjnymi za 150zl. Nawet farba jeszcze na nim nie odpryskla wogole.

Co do szyby to akurat tez chyba taka mialem i teraz tez sobie taka zalozylem, byla z 20zl drozsza.
B x14sz
Awatar użytkownika
Staneq
Post Mistrz
Imię: Michał
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Kontakt:

Post autor: Staneq »

te stabilizatory to chyba w Combo tez takie byly? czy nie?

a szyby ja mam wszystkie lekko zielone+przednia ma pasek u gory
Było c14se
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R
Imię: mihau
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Post autor: !markos »

co do hamulcow - warto nadmienic, ze kazda tigra a ma takie hamulce jak miala b gsi, czyli 256x20

moj stabilizator ma nie wiem ile, ale jest zajebiscie gruby :lol: tyle, ze to eibach. seryjny byl jakis strasznie cieniutki i megamiekki.
Obrazek
Corstek
Nowy
Imię: Tomek
Kontakt:

Post autor: Corstek »

Tak, w combo tez wystepowaly te stabilizatory, ale tez tylko do ktoregos rocznika, chyba 96.

Markos! ty to pewnie masz z 26mm tak jak H&R albo ciut grubiej. Widac po zdjeciach, bo te drazki reakcyjne maja 24 albo 23mm, a eibach jest troche grubszy jeszcze.
B x14sz
Mieto3
Świeżak
Kontakt:

Post autor: Mieto3 »

trzy literki a tyle zamieszania
szkoda ze wczesniej sie nie pojawilem
faktycznie tak jak staneq na poczatku napisal moja CB to wlasnie GSI bez zderzakow z silnikiem X16XE zegarami z TIGRY i schowkiem pod fotelem pasazera z wersji JOY i wszytkimi innymi pierdolami,
wiec ta z allegro tez moze byc GSI oznaczana jako wersja wyposazenia i napewno tak jest ...
pozdrowienia dla wszystkich

ps. czasem sie pokazuje
X16XE rulez
Awatar użytkownika
-=kLaRi=-
Support Team
Support Team
Imię: Grzesiek
Kontakt:

Post autor: -=kLaRi=- »

czasem -chyba bardzo rzadko :(( ?? :)
Kiedyś CORSCHE :) Corsa B 1994 c20xe... :)
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy :D
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
ODPOWIEDZ

Wróć do „Luźne rozmowy”