Kierunkowskazy zawieszają się
-
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Kierunkowskazy zawieszają się
Witam mam duzy problem mianowicie <w opcji szukaj nic nie było:p>kiedy właczam migacza to bardzo czesto sie zawiesza pali sie kontrolka od nich cały czas i po jakims czasie sie odwiesi tzn. zaczyna działąć poprawnie z awaryjnymi jest to samo a jak nacisne od alarmu wszsytko działa. Sprawdziełm napiecia na akumulatorze sa takie jakie byc powinny psiknałem WD 40 i nic niedaje moze macie jakies pomysły czy czeka mnie wymiana przełacznika ?? Help
Opel Corsa 1.2 OHC 92r. [moze kiedys wstawie silnik 2.0 od calibry i wydusze 300 KM]
- sierak
- Weteran
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Potwierdzam, też tak miałem. Po prostu czasami podczas jazdy u mnie przerywacz wyskakiwał i powodowało to taki skutek. Spróbuj go docisnać albo poruszaj nim i zobacz czy to to.kristo pisze:Kostka od awaryjek- na niej jest również przerywacz. Może źle jest wciśnięta.
Jezeli nadaj będzie zawieszać się to ją wymień.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- Mihó
- Nowy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
Mowa o przerywaczu ? (trochę większym przekaźniku w skrzynce bezpieczników) ? Czy jest może jeszcze coś, koło włącznika awaryjnych ?kristo pisze:Kostka od awaryjek- na niej jest również przerywacz. Może źle jest wciśnięta.
Jezeli nadaj będzie zawieszać się to ją wymień.
Dodam, że awaryjne mi działają, a migacze nie