Projekt "CORSCHE"

Tuning Corsy - To forum ma na celu prezentację Waszych projektów, modyfikacji i tego wszystkiego co zrobiliście przy swoich Corsach aby poprawić fabrykę.
Zablokowany
Awatar użytkownika
-=kLaRi=-
Support Team
Support Team
Imię: Grzesiek
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Post autor: -=kLaRi=- »

Hahah, no wlasnie :)) Szukam chetnego na ten silniczek
Ogloszenie wrzuce pozniej... Dodam ze silniczek jest igla!!!140tys przebiegu-prawdziego ,15min temu go odpalilem po calej nocy na dworze ,akumultora nie wyciagnalem ,odpalil za pierwszym obrotem rozrusznika ,a akum troche sie przy tym mrozie rozladowal... super silnik - super autko ,fajnie sie tym jezdzi :)
Fotki pozniej wrzuce ,bo teraz jade po glowice :)
Kiedyś CORSCHE :) Corsa B 1994 c20xe... :)
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy :D
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Awatar użytkownika
-=m&m=-
Website Admin
Website Admin
Imię: Michał
Podziękował;: 7 razy
Otrzymał podziękowań: 12 razy
Kontakt:

Post autor: -=m&m=- »

wow pisze:
-=m&m=- pisze:i dobrze ja tam najbardziej lubie takie niespodzianki :grin:
powiadasz? :-P
coś czuje że szykujesz nam jakąś :grin: :lol:
-=kLaRi=- pisze:tzn. dzis odbieram glowice z planowania i zaczynamy docierac zawory itd.
jakiej pasty do tego uzywacie ??
K I L L E R pisze:Ps. Tylko bez tekstu że jak ktoś nie przychodzi to sobie sam szkodzi
wyjąłes mi to z ust :oko: ja tam wole usiąść z klarim na browarze i go meczyć pytaniami a przy okazji dowiedziec sie paru nowych rzeczy i zobaczyc na żywca jak to wygląda niz lizać cukierek przez papierek
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
K I L L E R
Nowy
Kontakt:

Post autor: K I L L E R »

Ostatni post OT

Tylko że ja mam daleko do Klariego tzn. po cukierki :oko: , a co i jak zawsze dobrze wiedzieć (Tu należy pochwalić kolege Klariego za proletariacką postawę ze zdjęciami :grin: ). Już wcześniej pisałem że mi się bardzo podoba pomysł udokumentowania swapa na zdjęciach, tak dla potomnych :oko:

Klari a co z projektem LET u Basisty? Możę jakieś szpiegowskie zdjęcia? Podziel się cukierkami :grin:
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Staneq
Post Mistrz
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Kontakt:

Post autor: Staneq »

wow pisze:
-=m&m=- pisze:i dobrze ja tam najbardziej lubie takie niespodzianki :grin:
powiadasz? :-P
-=m&m=- pisze:coś czuje że szykujesz nam jakąś :grin: :lol:
hmm no chyba walke z rudą :oko: :-P
-=m&m=- pisze:wyjąłes mi to z ust :oko: ja tam wole usiąść z klarim na browarze i go meczyć pytaniami a przy okazji dowiedziec sie paru nowych rzeczy i zobaczyc na żywca jak to wygląda niz lizać cukierek przez papierek
phiii ja to bym mogl sobie do Klariego podjechac nawet , daleko nie ma...coz jak bedzie koncowka prac to kto wie :oko:
Było c14se
Awatar użytkownika
-=kLaRi=-
Support Team
Support Team
Kontakt:

Klari a co z projektem LET u Basisty? Możę jakieś szpiegowskie zdjęcia? Podziel się cukierkami :grin: [/quote]
Nasze drogi toche sie rozeszly i sami walczymy przy swoich projektach:) No moze przez telefon gadamy co i jak.

@Mike - z tym browarem to dobry pomysl... jeszcze to odrobimy ;)obiecuje;)
Co do pasty to jest taka specjalna do docierania zaworow z opilkami... jutro sie dowiem dokladnej nazwy...
@Staneq -jak najbardziej Cie zapraszam :) O koncowce poinformuje Was we wlasciwym czasie... :D
Dzis caly dzien walczylem z gratami ,jutro szykuje sie to samo.
Jutro wrzuce fotki Viki :) i gratow :)
Ide spac... lekko zje***y jestem... od 12 walczylem...
Pappa do jutra :P
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy :D
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

Post autor: sierak »

@klari

Tak jak mowi wow, no organizacje pracy to ty masz mege. No i ten porzadeczek, cud miod. Widac ze profeska :grin:

@wow

Panie Madralinski, a moze ty jakimis fotkami rzucisz bo w twoim posciku ostatni wpis to 5 stycznia :-P Nie starasz sie, oj nie starasz :-P
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
Awatar użytkownika
-=kLaRi=-
Support Team
Support Team
Kontakt:

Dzieki Sieraczku ;)))heh bez organizacji pracy duzo bym nie zdzialal :/ heh, wlasnie wstalem... zaraz sie ogarne i znow do pracy... przy gratach... ;) fotki beda pozniej... za pare godzinek .
Awatar użytkownika
pirat
Forum Master
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: pirat »

-=kLaRi=- pisze:Dzieki Sieraczku ;)))heh bez organizacji pracy duzo bym nie zdzialal :/ heh, wlasnie wstalem... zaraz sie ogarne i znow do pracy... przy gratach... ;) fotki beda pozniej... za pare godzinek .
nie zapomnij o kanapkach :-P

Ty no fajnie sobie dlubiesz... kiedy planujesz to skonczyc? i mam nadzieje, ze stylistyczna strona tez bedzie dograna do poczatku sezonu?
K I L L E R
Nowy
Kontakt:

Odnośnie pasty do docierania zaworów, to są trzy rodzaje (a jakiej firmy to chyba obojętne), stosuje się je w odpowiedniej kolejnoście od najgrubszych ziaren (czy tam opiłków) do najmniejszych ziaren. Conajmniej tyle zapamiętałem z Warów :oko: .
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
-=kLaRi=-
Support Team
Support Team
Kontakt:

Stylistyka tez bedzie ,ale to pozniej... teraz nie ma juz srodkow na to...
A co do samej stylistyki to nie bedzie fajerwerkow...
German-Style ;) nisko ,szeroko,szybko :) aha i czarno :D
Awatar użytkownika
=JUHol=
Weteran
Kontakt:

Post autor: =JUHol= »

czarne subaru 2004 ((C) All rights reserved) :grin:
Obrazek
Awatar użytkownika
Matex
Nowy
Kontakt:

Post autor: Matex »

K I L L E R pisze:Ostatni post OT

Klari a co z projektem LET u Basisty? Możę jakieś szpiegowskie zdjęcia? Podziel się cukierkami :grin:
No projekt caly czas nabiera juz ksztaltu jak bedzie poskladany caly lecik to porobie fotki i zapodam na forum :] dodam takze najblizsze mody w corsie :] (pisze na forum Trends) :]

a tu moje male VT przedniego zderzaka :] mamy pozostac przy orginale czy takie vt jak sadzicie ?? :]

Obrazek

Pozdrawiam
Clean Look :)
K I L L E R
Nowy
Kontakt:

Klari, widze dobre podejście co do tematu stylistyki, bo takie jak moje. Jakbyś miał jakies fotki na których się wzorujesz (np. tylnia klapa taka, takie progi, takie lampy, takie bumpery...itd.) to jakbyś mógł to zapodaj, bo mnie skręca w oczekiwaniu na fotki w tym topicu :oko: . Dzień bez fotek od Klariego to zły dzień :-D

A Matex może podzialesz troche na stronie http://www.luk1.boo.pl bo lekkie pustki (nic tam nie ma).
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Matex
Nowy
Kontakt:

K I L L E R pisze: A Matex może podzialesz troche na stronie http://www.luk1.boo.pl bo lekkie pustki (nic tam nie ma).
Troszke brak czasu ale obiecalem bratu ze zrobie ja to ja zrobie w ferie zebieram sie do pracy :]

pozdrawiam
K I L L E R
Nowy
Kontakt:

Klari mam pomysł, może głupi, ale zapytac sie można. Może WOW i reszta ekipy c20rsa.com, zamieściła by twoje fotki z budowy monster Corsy u siebie, bez komentarzy i innych tego typu niepotrzebnych rzeczy.

A ja ferie kończe w Poniedziałek :bardzozly:
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R
Imię: mihau
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Post autor: !markos »

K I L L E R pisze:Może WOW i reszta ekipy c20rsa.com, zamieściła by twoje fotki z budowy monster Corsy u siebie, bez komentarzy i innych tego typu niepotrzebnych rzeczy
nie bedziemy nic robic dopoki nie zalatwimy nowego hostingu i nie zrobimy strony od nowa, na co obaj zasadniczo nie mamy czasu. jak klari bedzie mial ochote to nas o to poprosi, a zebys ty mogl poogladac sobie fotki to wystarczy, ze klari powiesi je na imageshack, co z powodzeniem od dluzszego czasu robi. "komentarze i innego tego typu niepotrzebne rzeczy" sa naszym zdaniem niezbedne do tego, zeby strona spelniala zadanie nieco lepiej niz jakas glupia galeria (ktora mozna powiesic wszedzie za darmo) i nawet nie staraj sie tego zmieniac :lol:
Obrazek
K I L L E R
Nowy
Kontakt:

Nie mam zamiaru niczego zmieniać!
Za komentarze rozumiałem całe OT i wątek Basisty, które także są poruszane tutaj, także idź w pokoju znajdź sobie inna osobe do zrugania. Jeśli byś przeczytał to jak należy od początku, to zauważyłbyś, żę ten post skierowany jest do Klariego (można to wywnioskować po pierwszym wyrazie). Miałem na celu podsunięcie pomysłu, używając do tego celu tego posta (coś jak list otwarty), aby może ktoś wykorzystał mój pomysł i stworzył na stronie koncik drugiego 2.0. Jak juz pisałem, zapytać się można.
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
-=kLaRi=-
Support Team
Support Team
Kontakt:

Chlopaki spokojnie ;)) Jak skoncze projekt to sie skontaktuje z Team-em c20rsa :) i pogadamy co i jak :). Niejednokrotnie o tym myslalem...
Narazie musze sie skupic na autku i uporac sie z tym jak najszybciej.
Co do stylistyki to mam mase fotek na ktore patrze ,ale w zadnej nie ma tego czegos ,ta ma to ale nie ma tego heh wiesz ,po swojemu chce...
1.Obrazek 2.Obrazek 3.Obrazek 4.Obrazek 5.ObrazekTe kola mnie rozwalaja...
Nie wiem w co pojsc ... w male szerokie badz w te...
Sam widzisz ... u mnie bedzie front od GSi a na niektorych fotkach go nie ma itd.

@Matex - zaloz sobie swoj watek a nie pisac mi tu!!! :)dzieki
arts
Forum Master
Kontakt:

Post autor: arts »

oczywiscie corsa z nr.2 jest mistrzowska niby taka sobie seria z z20let :grin: ale wyglada zajebiscie :oko:
Obrazek
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

Post autor: sierak »

Jezeli chodzi o stylistyke to ja tez jestem za numerem 2. Mega ...
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
kristo
Weteran
Kontakt:

Post autor: kristo »

KLARI- jak ma być german to tylko z parapetem. Inne się nie liczą :grin: :-D :grin: :-D
Obrazek
Basista
Swój
Kontakt:

Post autor: Basista »

No Matex mie zaśmiecaj panu Klariemu wątku.
Obrazek
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Opel/Corsa/7258" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Matex
Nowy
Kontakt:

Bardzo przepraszam jezeli cie to Klari urazilo ze pokazuje w twoim topicu adika plany sorki wielkie :(:(:(:(:(

Pozdrawiam
arts
Forum Master
Kontakt:

Basista pisze:No Matex mie zaśmiecaj panu Klariemu wątku.
a co wy juz na pan pani przeszliscie :lol:
Obrazek
K I L L E R
Nowy
Kontakt:

Każda z tych Cors jest piękna, ale nie zakładaj takiej naklejki jaką ma 1 na szybie :oko: .bo to wszystko psuje, niby ciemno, nisko, szroko a tu takie bazgroły z odpustowym znaczkiem Rigera. Lepiej już nakleić folie taką jak z tyłu na szybach, na ten kawałek od góry i powinno wyglądać lepiej. Widząc poprzednie wcielenie Corsy to wogóle nie będzie rzadbych naklejek :oko:

A co do felg, to jestem zdania Kristo. GERMAN CULT zobacz smoory,piekne fele.

Przepraszam jeśli ktoś z was ma taką naklejke, ale takie jest moje zdanie :oko:
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
-=m&m=-
Website Admin
Website Admin
Podziękował;: 7 razy
Otrzymał podziękowań: 12 razy
Kontakt:

Post autor: -=m&m=- »

arts pisze:oczywiscie corsa z nr.2 jest mistrzowska niby taka sobie seria z z20let :grin: ale wyglada zajebiscie :oko:
wszyscy wzorują sie na tej samej corsie ?? arts zdaje się, że od Ciebie dostałem linke do tego zdjecia ?? troche inwencji twórczej :-P
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
arts
Forum Master
Kontakt:

hehe no odemnie :grin: nie ukrywam ze mi sie bardzo podoba ... jakos surowy styl takie giesowy mi sie widzi ostatnio :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R
Imię: mihau
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Post autor: !markos »

i wszystkie corsy porobione na sezon beda czarne i beda mialy front z gsi, a niektore tez progi, super sprawa chlopaki :lol:
to moze chociaz felgi rozne pozakladacie, czy tez wszystkim podoba sie to samo? :lol:
Obrazek
arts
Forum Master
Kontakt:

ze co niby to zle jak front od gsi ... na dzien dzisiejszy nie widze lepszej propozycji do zalozenia i ten mi sie podoba i tak zostanie :oko: Progi od gsi hmm troche mnie zmasakrowala cena zaslepek i nakladek w aso to chyba jednak nie wszyscy beda je mieli :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
kamiloooo
Post Mistrz
Imię: Kamil
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Kontakt:

Post autor: kamiloooo »

jeszcze beda rozne zawieszenia.... :lol:
Obrazek
Zablokowany