Klari nawet jak bym chcial taka rure to niestety nie ma gdzie jej poprowadzic, wiec zostaje tylko zmodyfikowanie blotnika

frankenstein ożyłarts pisze:noo i w dniu dzisiejszym odzyskalem predkosciomierz, obroomierz i wspomaganiejutro podpinam helogenki
![]()
![]()
powoli zaczyna miec to rece i nogi
Czemu nie śmigała do tej pory ?arts pisze:Wszyscy cos klepia w swoich watkach .. to i ja sobie pozwole![]()
Do dnia dzsiejszego w tym roku smigalem Polo 16v fajna furka wsumie nic nie trzesie nic nie telepie ale... no wlasnie zawsze jest jakies ale hehe w dniu dzisejszym pierwszy raz odpalilem swojego szczura,
O co chodzi z tym zderzakiem ? Arts sprzedajesz swojego GSI ?Staneq pisze: PS.ze zderzak masz to ja wiem, ale za taką cene + przesyłka to ja sobie w Gliwicach kupie..![]()
jeden kit..kyniek pisze:Piastowa.....
ledwo odpalona a już zacznie ją rozbierać. Czekamy na newsyAnonymous pisze:dalem zarabiac sluzbom miejskim przy odsniezaniu ...a tak serio jakos niechcialo mi sie pokrecic gwintem
a po za tym troche chcialem sie powozic czyms co nie trzesie ... ale juz dosc tego Corsa juz wyciagnieta .. .i zaczynam powoli ja rozbierac
cos tam bede pokazywal w tym watku ...bo raczej niezdzierze tego zeby moj watek byl na koncu
![]()
![]()
to jak go ARTS odbiezesz to nie zapomniej zostawić mojegoMatex pisze:arts co to za gadzet ??arts pisze: w srode odbieram kolejny gadzet