Możecie mi powiedzieć jak kształtują się ceny wynajmu jakiegoś pokoju lub kawalerki w Warszawie??
Gdzie najlepiej szukać?? Jakieś rady??
pozdr.
OT- Szukam mieszkania. Warszawa
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Re: OT- Szukam mieszkania. Warszawa
drogo - jak chcesz cos taniej to poszukaj pod warszawa - ok 500zl za kawalerke - w wawie razy dwakristo pisze:Możecie mi powiedzieć jak kształtują się ceny wynajmu jakiegoś pokoju lub kawalerki w Warszawie??
Gdzie najlepiej szukać?? Jakieś rady??
pozdr.
corsa A & Audi S3

- wow
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
szukac jest zrecznie w srodowym dodatku do wybiorczej... tam jest tego sporo. koszty w waw - pokoik u babci: okolo 500 zl (kolezanka na czas studiow wynajmuje), kawalerka w waw 1000 i w gore (to tak z wlasnych dawnych doswiadczen), 2 pokoje 1300 juz moze byc fajne, domek 3 pokoje taki fajny calkiem okolo 2000.
c20rsa, czlowieku meeen!