OT- Szukam mieszkania. Warszawa

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
ODPOWIEDZ
kristo
Weteran
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

OT- Szukam mieszkania. Warszawa

Post autor: kristo »

Możecie mi powiedzieć jak kształtują się ceny wynajmu jakiegoś pokoju lub kawalerki w Warszawie??
Gdzie najlepiej szukać?? Jakieś rady??

pozdr.
Obrazek
qomo
Post Mistrz
Kontakt:

Re: OT- Szukam mieszkania. Warszawa

Post autor: qomo »

kristo pisze:Możecie mi powiedzieć jak kształtują się ceny wynajmu jakiegoś pokoju lub kawalerki w Warszawie??
Gdzie najlepiej szukać?? Jakieś rady??

pozdr.
drogo - jak chcesz cos taniej to poszukaj pod warszawa - ok 500zl za kawalerke - w wawie razy dwa
corsa A & Audi S3
Obrazek
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: wow »

szukac jest zrecznie w srodowym dodatku do wybiorczej... tam jest tego sporo. koszty w waw - pokoik u babci: okolo 500 zl (kolezanka na czas studiow wynajmuje), kawalerka w waw 1000 i w gore (to tak z wlasnych dawnych doswiadczen), 2 pokoje 1300 juz moze byc fajne, domek 3 pokoje taki fajny calkiem okolo 2000.
c20rsa, czlowieku meeen!
Awatar użytkownika
YAQB
Weteran
Kontakt:

Post autor: YAQB »

Ja tylko dodam, ze jak sie ma troche szczescia to i mozna trafic 2 pokoje (50m2) za 1.000 ... ale ogolnie wow podal niezle szacukowe koszta. Oczywiscie sa te odchyly typu kawalerka za 1800 ... kwestia lokalizacji.
CTM #204
ODPOWIEDZ

Wróć do „Luźne rozmowy”