kupujac frankiemu dorabiana uszczelke dasz mu kolejny powod do czestszego chorowania.. afair nie ma w pl firmy, ktora DOBRZE dorabia uszczelki-=m&m=- pisze:frankenstein powoli będzie pozbywął sie chorób wieku dziecięcego
jaka kompresje ma (miał ) silnik m&m ?
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
obyś nie miał racji!markos pisze: .. afair nie ma w pl firmy, ktora DOBRZE dorabia uszczelki
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- -=m&m=-
- Website Admin

- Kontakt:
bo silnik nie jest standardowy tzn. nie mogę przyjąc za pewnik, że po założeniu dłuższych wałków dedykowanych do mojego auta tłoki nie spotkaja mi sie z zaworami, moge zrobić próbe plastelinową i dowiedziec sie ile jeszcze jest miejsca ale ona nie da mi odpowiedzi ponieważ "ostrzejsze" wałki maja dłuzsze czasy więc znajomość wzniosu nic mi nie wnosi bez wczesnijszego przymierzenia wałków i recznego przekrecenia wałem a na to raczej nikt nie pójdziewow pisze:a mnie po glowie chodzi: walki walki walki... no bo skoro kompresja jest juz podniesiona, to dlaczego nie
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- -=martee=-
- Nowy
- Imię: Marta
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Ja Wam dam wymyślanie z tymi wałkami, a szafa do sypialni to gdzie ??wow pisze:a mnie po glowie chodzi: walki walki walki... no bo skoro kompresja jest juz podniesiona, to dlaczego nie
Michaś też już powoli musi się żegnać z tuningowymi zabawkami
dopóki paru rzeczy nie będzie w mieszkanku
"Życie to najbardziej zdumiewająca bajka"
Hans Christian Andersen
Hans Christian Andersen
- -=m&m=-
- Website Admin

- Kontakt:
no nie-=martee=- pisze: Ja Wam dam wymyślanie z tymi wałkami, a szafa do sypialni to gdzie ??![]()
nie myśl markos, że tak szybko odpuszcze!markos pisze: wow.. zepsules wszystko to, nad czym pracowalem od ostatnich kilku tygodni
Ps. mam nadzieje, że te półtora roku to nie czas jaki dajesz uszczelce na wysranie sie
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
no to moze jakies tloki normalne wlozysz mike i dopiero waleczki, co... ewentualnie ulubione markosowe kieszonki mozna naciac...
a tak swoja droga to hehehehehehehehehehe
szafa ma byc grana? no to chuopaku licz sie z wydatkami
u mnie w piatek szafe stawiali i wiem jedno - pss9 kupilbym za ta szafe i jeszcze zostaloby 
a tak swoja droga to hehehehehehehehehehe
c20rsa, czlowieku meeen!
- -=martee=-
- Nowy
- Kontakt:
- -=martee=-
- Nowy