Gasnąca corsa b...?
- czort
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Gasnąca corsa b...?
Witam Wszystkich. Jest to moj debiut na forum.Ale przejde moze do mojego problemu.Posiadam corse b GSi od trzech tygodni ,wszystko do tej pory dzialalo ok. Lecz wczoraj i dzisaj jadac sobie po miescie w pewnej chwili zapalaly mi sie wszystkie kontrolki i samochod mi gasl, moglem go odpalic moze za trzecim razem.i wlasnie nie wiem czym jest to spowodowane- jakimis przebiciami pradu czy moze czyms innym??? i jeszcze takie jedno pytanko...chcialbym zmienic sobie atrape lecz u mnie ta orginalna atrapa jest polaczona ze zderzakiem. i czy da sie to zrobic czy najlepiej zmienic sobie zderzak?? z gory dziekuje za porady.Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 15 lut 2006, o 13:40 przez czort, łącznie zmieniany 1 raz.
- sierak
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
@czort
Jako ze to twoj debiut to ci wybacze ale popatrz sie na temat swojego posta i pomysl czy jakbys byl osoba ktora przeglada forum to wiedzialbys o co ci chodzi.
Zmien ten temat bo niestety nic on nie mowi ...
Jako ze to twoj debiut to ci wybacze ale popatrz sie na temat swojego posta i pomysl czy jakbys byl osoba ktora przeglada forum to wiedzialbys o co ci chodzi.
Zmien ten temat bo niestety nic on nie mowi ...
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
nie ucz ojca dzieci robićPoncho pisze:@Basista
To chyba o rozrząd Ci chodzi... W altenrnatorze nie ma takich rozwiązań.
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert