Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Artsowa corsa by szczur na zime ...hehe, wysokosc + 20mm od serii, jedno wielkie lol teraz ...
prawda ze piekna
aaa tylko zeby znowu jacys dedektywi nie doszukiwali sie nierownych szpar .. dla oszczedzania czasu na dochodzenie oczywiscie dedektywistyczne od razu zdradze ze lampa troche mi sie urwala po nie fortunnym parkowaniu
U mnie seh już wisi w aucie. Muszę podłączyć elektrykę i osprzęt do niego. Później to już trzyma mnie tylko Basista(zamówiłem u niego półosie i chłopak nie daje znaku życia). Jak zrobie fotki to postaram się coś wrzucić(najwcześniej pewnie w sobote)
w kazdym gwincie te sprezyny sa tak samo ze ciensza na dole a grubsza u gory?? czy zalezne to jest od firmy??
[edit] juz wiem zalezy od firmy....
a ma to jakieś znaczenie?? bo u mnie też jest chyba tak jak u ARTS-a i chyba jest dobrze
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
...
Srodeczek caly wybebeszony... chyba kazdy wie jak to wyglada...;Dwiec nie trzeba dawac fotek... Powiem tyle ,ze srodeczek przygotowywuje do malowanka,razem z plastikami ,byc moze zawita tapicer itd. Nowa kierownica ,silownik klapy juz w drodze...
Kiedyś CORSCHE Corsa B 1994 c20xe...
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy https://www.facebook.com/KolorowePasy/
... zagrycha u qumpla w piwnicy ....skąd ja to znam
A tak na poważnie to chyba widze tam koło rozrządu .......i rozpórkę aaa jeszcze, przepustnica, regulator ciśnienia na listwie, kolektor dolotowy.............coś mi umknęło chyba wielko spyshot to jest to czego niewidac.
Jak nie mowilem jak mowilem W moim temacie pisalem ,ze zrobilem warsztacik sobei w piwnicy bo cieplo itd... no i winko jest )heh
Peters bardzo trafnie zauwazyl... Wiecej fotek nie bedzie ,reszta jak bedzie wszystko poskladane... Dzis znow dokonalem zakupu pewnej rzeczy i zrezerwowalem cos jeszcze... ))) heh jak wypali to bede bardzo zadowolony...
Kiedyś CORSCHE Corsa B 1994 c20xe...
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy https://www.facebook.com/KolorowePasy/