No to moja Corsa>>>
-
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
a
@ UhU - zderzak to seria
@ czester 1 - podszybie jest czarne zeby pasowalo do szyb bo jak zrobielm VT na kompie z pomalowanym podszybiem to mi sie to nie podobalo
@ kurbat - cos tam jest ale to sa drobnostki
@ staneq - no tak ale mysle ze to juz jest ostateczana wersja
@ czester 1 - podszybie jest czarne zeby pasowalo do szyb bo jak zrobielm VT na kompie z pomalowanym podszybiem to mi sie to nie podobalo
@ kurbat - cos tam jest ale to sa drobnostki
@ staneq - no tak ale mysle ze to juz jest ostateczana wersja
-
- Nowy
- Kontakt:
Fajnie że się ze mną zgadzasz co do zderzaków!markos pisze:no calkiem calkiem.. poliftowe zderzaki jednak duzo bardziej mi sie podobaja.. te sa jakies takie.. male
jakos srednio mi tam pasuja te czarne lampy. seria bylaby chyba ladniejsza - moim zdaniem
A dodam jeszcze że felgi masz wypas jak dla mnie... bardzo mi się podobają takie jakie są teraz !
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
No markos ma racje ,lepiej jakby byly seryjne czerwone ale ogolnie mi sie podoba,auto zaraz inaczej wyglada.
Kiedyś CORSCHE Corsa B 1994 c20xe...
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
-
- Nowy
- Kontakt:
no to kolejne zmiany
najpierw felgi BrockB5 7x14 i 8x14 niestety na
"balonach"ale to w najblizszym czasie (zdjeice daremne z powodu przemeczenia bedzie ich wiecej)
kolejna rzecz to klamki ktore budzily pytania
(corsa jeszcze na starych felach)
i na koncu te tylne lampy tutaj uklon do : !markos ,-=kLaRi=- wielkie dzieki za wasze zdanie bo lampy sa seryjne(corsa jeszcze na starych felach)
najpierw felgi BrockB5 7x14 i 8x14 niestety na
"balonach"ale to w najblizszym czasie (zdjeice daremne z powodu przemeczenia bedzie ich wiecej)
kolejna rzecz to klamki ktore budzily pytania
(corsa jeszcze na starych felach)
i na koncu te tylne lampy tutaj uklon do : !markos ,-=kLaRi=- wielkie dzieki za wasze zdanie bo lampy sa seryjne(corsa jeszcze na starych felach)
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2005, o 08:18 przez Foxaro, łącznie zmieniany 1 raz.
- ZEDYO
- Nowy
- Imię: Krzysztof
- Kontakt:
Felgi naprawde ladne, ale szczerze watpie, ze sie zmieszcza w nadkole jak juz gleba bedzie - ja mam tez 14stki, ale o ET38 i nie obeszlo sie bez pilowania i odginania
:)17 Real Blue... Corsa Too :)17
Clarion DRX9375R + DPH9300, u-Dimension RM-V41, Xetec G10XLSG, PowerBass 2XL-6C, Eagle Cable MC90 i muzyka gra:)
Clarion DRX9375R + DPH9300, u-Dimension RM-V41, Xetec G10XLSG, PowerBass 2XL-6C, Eagle Cable MC90 i muzyka gra:)
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Kontakt:
foxaro teraz masz 60-40 ,ja tak chce wiec jak masz to napisz,jak sie jezdzi itd,strasznie trze
-
- Nowy
- Kontakt:
zeby nie bylo ze nic nie robie przez zime
Gwizdki sa polozone tak poniewaz po dlugich godzinach odsluchu uznalem ze wlasnie w taki ich sposob zamontowania najbardziej mi odpowiada co do dzwieku , w drzwiach odpada jakos nie chca grac , a na slupki ich nie zamontuje poniewaz one maja swoja obudowe i nijak to wyglada jak sa przymocowane do slupka
juz niebawem calosc dopelni sub
dokleilem kolejny twoj post, a reszta dywagacji w temacie audio poleciala do luznych rozmow
markos
Gwizdki sa polozone tak poniewaz po dlugich godzinach odsluchu uznalem ze wlasnie w taki ich sposob zamontowania najbardziej mi odpowiada co do dzwieku , w drzwiach odpada jakos nie chca grac , a na slupki ich nie zamontuje poniewaz one maja swoja obudowe i nijak to wyglada jak sa przymocowane do slupka
juz niebawem calosc dopelni sub
dokleilem kolejny twoj post, a reszta dywagacji w temacie audio poleciala do luznych rozmow
markos
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Kontakt:
Ty lepiej pomaluj te klamki ,albo je zmien na bez zamka i pomaluj )) nio i czekaj na gume pod zderzak
Ogolnie super!
Ogolnie super!
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
no fajnie to wyglada Arek
aa i widze ze lampki czarne tez doszly.. piknie
aa i widze ze lampki czarne tez doszly.. piknie
on ma pomalowane klami, takie bez zamka..tyle ze kiedys padl aku i od tego czasu od strony kierowcy ostała sie taka czarna z zamkiem-=kLaRi=- pisze:Ty lepiej pomaluj te klamki ,albo je zmien na bez zamka i pomaluj )) nio i czekaj na gume pod zderzak
Ogolnie super!
Było c14se
-
- Nowy
- Kontakt:
no to tak :
@ arts - da sie nizej kwestia czasu
@ -=kLaRi=- - uprzedzil mnie Staneq a guma oczywiscie sie przyda
@ kamiloooo - z tylu siedza amorki supersporta i czerwone springi do tego
@ all - THX za uznanie
tu fotka specjalnie dla ciebie Klari(opony brudne,nie podoba mi sie i nie zostala wczesniej zalinkowana )
@ arts - da sie nizej kwestia czasu
@ -=kLaRi=- - uprzedzil mnie Staneq a guma oczywiscie sie przyda
@ kamiloooo - z tylu siedza amorki supersporta i czerwone springi do tego
@ all - THX za uznanie
tu fotka specjalnie dla ciebie Klari(opony brudne,nie podoba mi sie i nie zostala wczesniej zalinkowana )