Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jak w temacie, chce zamontowac elektryczne M3 a moje pytanie brzmi czy mozna zamontowac elektryke? jak wymienialem glosniki to widzialem ze jest instalacja do elektryki,pytanie tylko czy jest bo jest i tyle , czy jest to wyprowadzone i wystarczy tylko podlaczyc i to bedzie dzialalo ??
Jeśli wydaje ci się że masz rację , to masz rację tylko ci się wydaje.
no takie rzeczy to chyba sam sobie musisz sprawdzić
u mnie była taka instalacja i była podłączona i teraz już działa z nowymi lustereczami
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
To sa lusterka M3 wiec adaptery podejda , tylko pomyslalem sobie ze moze u kogos leza niepotrzebne a mi by sie przydaly , po co mam odrazu do sklepu leciec
No mam nadzieje ze u mnie tez bedzie dzialac , dzisiaj kupilem sterowanik i mam nadzieje ze dobra jest ta kostka bo facet jak sprzedawal nie byl pewny a sa chyba dwa rodzaje
No mam nadzieje ze u mnie tez bedzie dzialac , dzisiaj kupilem sterowanik i mam nadzieje ze dobra jest ta kostka bo facet jak sprzedawal nie byl pewny a sa chyba dwa rodzaje
JokerWROC pisze:No mam nadzieje ze u mnie tez bedzie dzialac , dzisiaj kupilem sterowanik i mam nadzieje ze dobra jest ta kostka bo facet jak sprzedawal nie byl pewny a sa chyba dwa rodzaje
kozzi pisze:no takie rzeczy to chyba sam sobie musisz sprawdzić
u mnie była taka instalacja i była podłączona i teraz już działa z nowymi lustereczami
Wrzucisz fotki nowych lusterek ?
niema się czym chwalić to są seryjne lusterka tylko że elektryczne
!markos pisze:
D12 pisze:Wrzucisz fotki nowych lusterek ?
noooo BOT12, to jest ewidentnie pytanie z notatnika, bo zadajesz je nawet na streetracing.pl
a myślałem że tylko ja to zauwazyłem
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI