Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
gejzer6 pisze:kompletnie rozpieralacie mi tatuarze nie gadam z wami
chce sie czegoś dowiedzieć to od razu kapeluchy walicie
no stary, o zawieszeniu bylo napisane juz chyba wszystko i to zupelnie serio serio, wiec sie nie dziwm, ze ludziom nie chce sie w kolko pisac tego samego i pisza glupoty i sie z Ciebie nabijaja.
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
tez mam gwint do wyrwania zle z tego co wiem to jest wyj.... a ponoc nie kazdy da sie zregenerowac wiec bylbym bylbym wdzięczny za wskazówki gdzie w okolicach katowic takie rzeczy robią..........
najbliżej miałem do RRS a do Intertuningu nie chcialo mi się jechać
wlaśnie Kozzi może ty wiesz gdzie u nas w tym parszywym mieście są jakieś ciekawe sklepy pomijając jeszcze Center-tuning
Górniol pisze:tez mam gwint do wyrwania zle z tego co wiem to jest wyj.... a ponoc nie kazdy da sie zregenerowac wiec bylbym bylbym wdzięczny za wskazówki gdzie w okolicach katowic takie rzeczy robią..........
najbliżej miałem do RRS a do Intertuningu nie chcialo mi się jechać
wlaśnie Kozzi może ty wiesz gdzie u nas w tym parszywym mieście są jakieś ciekawe sklepy pomijając jeszcze Center-tuning
dam Ci dobrą rade!! omijaj te sklepy które wymieniłeś szerokim, bardzo szerokim łókiem