Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Tak sie zastanawiam jak by tu obniżyć autko. Na razie nie mam floty na gwint i czerwonego zawijasa. Myślalem aby z przodu ścisnąć dwa zwoje zaciskiem tak na razie. Problem pojawia się bo nie wiem jak z tyłem bo tam za bardzo nie ma co ściskać. Może macie jakieś pomysły jak by tu zrobić glebexa bez zmiany zawiechy ???
Gejzer sama nazwa tematu jest ok. Reszta czyli ściąganie zwojów bądź sama nastepna myśl ściąć o półtora zwoju to najgorsze co może być. Akurat tutaj nie propaguje się wiejskiego tuningu .
P.S. Widziałem w zeszłym rokuna zlocie jak gościowi strzeliła taka sprężyna ściągnięta ściągami ;P Piękny widok i śmiech no i Mc Pherson uszkodzony
yyyy silnik to tak mam już od ponad dwóch tygodni wsadzony no i nawet klienta mam na tego 1.8 zobaczymy co dalej a tak apropo przecież pisałem że mam motor zrobiony w technicznych w "remon...."
Kurbat pisze:a jakby tak wogle wyjac sprezyny - to dopiero bedzie gleba
hahahhahahahahahhaha
a że tak zapytam może chcesz mój gwint?? bo będzie do kupienia tak na 90%
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
gejzer6 pisze:pewnie że bym chciał tylko jest jedno ale ....... brak floty
a co to za zawiecha??
Weitec z regulacją wysokości i twardości.
D12 pisze:
kozzi pisze:
a że tak zapytam może chcesz mój gwint?? bo będzie do kupienia tak na 90%
Jest na ziemi kilku chętnych na ten rarytas, jaką cene proponujesz ?
jeszcz nie wiem, ale nie dużo bo trzeba go regenerować!!
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
ja byłem się zapytać ile kosztuje nowe zawieszenie gwintowane ze sprężynami (regulecja twardości i wysokości) to mi kopara jaja przytrzasał i potargały się rajtuzy
nie mialem nigdy doczynienia z zawiechą i nie miałem zielonego pojęcia ile to kosztuje 1800 zrobilo na mnie wrażenie no bo jak by nie było to troche kasy jest
a mam pytanko czy można na seryjne amorki gsi założyć same czerwone\żółte sprężyny i jaki byłby efekt
gejzer6 pisze:nie mialem nigdy doczynienia z zawiechą i nie miałem zielonego pojęcia ile to kosztuje 1800 zrobilo na mnie wrażenie no bo jak by nie było to troche kasy jest
a mam pytanko czy można na seryjne amorki gsi założyć same czerwone\żółte sprężyny i jaki byłby efekt