Wojsko wzywa
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
@ endo : master...
@ Matex,Kozzi : na gadaniu się skończy i będzie słoneczko więc bez gadania się zbierajcie
@all : uwaga, mega spajlink : http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=115649&c=173&f=57
wyczajcie ostatnią odpowiedź na to ogłoszenie
i koniecznie sprawdźcie podpis naszego kochanego ziomala...przy Corsie kamiloooo
"Nic nie ujdzie uwadze świętek inkwizycji"

@ Matex,Kozzi : na gadaniu się skończy i będzie słoneczko więc bez gadania się zbierajcie

@all : uwaga, mega spajlink : http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=115649&c=173&f=57
wyczajcie ostatnią odpowiedź na to ogłoszenie

"Nic nie ujdzie uwadze świętek inkwizycji"

- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
pewnie jadlem obiad i nie chcialem sie pobrudzicKotlin pisze:A ja chcialem powiedziec ze widzialem cie endo na marszalkowskiej w tyg. a dzis wlasnie niedaleko bemowa:)
Jak sie ma taka zawieche i kolka to widze ze za bardzo szalec sie nie da po Polskich drogachWolniutko lansik uprawiales:)

Aro, ja tylko sprawdzalem czy w tym roku beda trybuny

poniewaz bylem juz dzisiaj i niewiele sie dzialo to w poniedzialek niestety nie dotre, jade moczyc kija

UDANEJ ZABAWY wszystkim!

-
- Weteran
- Imię: Marcin
eeee........... to z dupy teraz Endo zrobiłeśendo pisze: poniewaz bylem juz dzisiaj i niewiele sie dzialo to w poniedzialek niestety nie dotre, jade moczyc kija![]()
![]()
UDANEJ ZABAWY wszystkim!

miałeś mnie przewieść autkiem i co dupa blada widze

Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
"Ty tez pierdolisz Nikos, chociaz akurat Ciebie lubie". Nie rob scen, daleko nie masz. Na ryby to sobie mozesz pojechac wieczorem i pomoczyc kija w "Narewi", razem z Czesteremendo pisze: poniewaz bylem juz dzisiaj i niewiele sie dzialo to w poniedzialek niestety nie dotre, jade moczyc kija![]()
![]()
UDANEJ ZABAWY wszystkim!

Endo masz byc, jutro przed 9:00 na parkingu

- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
Ja Ci Chester do piet nie dorastam
Przykro mi, bylem przekonany, ze to w sobote i juz sie umowilem, zaraz wyjezdzam na mazury. Kozzi - obiecuje, ze sie przejedziemy niedlugo - napewno bedziesz jakos w stolicy, a jak nie to ja pojade na pielgrzymke
. Bede mial teraz troche wyjazdow na poludnie Polski, wiec napewno sie zgadamy 
z banem od Pirata juz sie pogodzilem

Przykro mi, bylem przekonany, ze to w sobote i juz sie umowilem, zaraz wyjezdzam na mazury. Kozzi - obiecuje, ze sie przejedziemy niedlugo - napewno bedziesz jakos w stolicy, a jak nie to ja pojade na pielgrzymke

z banem od Pirata juz sie pogodzilem

-
- Weteran
- Imię: Marcin
ja pierdo.... Gejzii Ty mnie tam tylko dowieź, a ja się już resztą zajme!!gejzer6 pisze:a kto mi powie przy jakiej ulicy w wawie jest wjazd na to lotnisko
no chyba że sie ustawimy po drodze z kimś
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()