Białe c14se by Staneq....sezon '08
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
heh ,to bedzie wygladac tak jak corsa w ktorej robilem swapa , mi sie podoba!! tez miala czarne klamki. Tylko ta jest troche szybsza.
Ogolnie Stanq trzymam kciuki , w sumie nie duzo Ci brakuje do tego co chcesz osiagnac. Ja mam lotke ,ale z zywicy... oddam za 50% ceny gieldowej.
Ogolnie Stanq trzymam kciuki , w sumie nie duzo Ci brakuje do tego co chcesz osiagnac. Ja mam lotke ,ale z zywicy... oddam za 50% ceny gieldowej.
Kiedyś CORSCHE Corsa B 1994 c20xe...
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
w związku z tym, że jedna z tylnych conti sie całkowicie wysrała (a i tak były już zjechane że hej ) nabyłem na tył oponki..oczywiscie w wymiarze do kompletu z przednimi 185/55
w sumie jest to tylko na ten sezon...na poczatku trafilem na Pirelli P6000, ale markos mnie do nich zniechecił..wrocilem do goscia i tak marudziłem na te Pirelli ze w koncu dostałem dwie ( oczywiscie uzywki ale w fajnym stanie) za 160zł z wymianą i wywazeniem
jesli chodzi o pierwsze odczucia to sprawdza sie to co pisza o tej oponie jest głośna..
małe foto:
Ps. w tle widać inny tjuning który poczyniłem kiedyś... czerwone bębny i zaciski muszą być
PS.2 porównałem dzis jak wyglada na feldze mojej roznica miedzy 185/55 vs1 95/50 i powiem ze opytcznie nie widac roznicy w wysokosci profilu, jedynie w przypadku 185/55 jest minimalnie lepiej chroniony rant felgi..
PS.3 pisze tyle shitu bo wzialem troche pracy do domu ,a ze mi sie nie chce tego robic pisze ten post , chyba pojde w slady Majka i zaczne piwkowac
w sumie jest to tylko na ten sezon...na poczatku trafilem na Pirelli P6000, ale markos mnie do nich zniechecił..wrocilem do goscia i tak marudziłem na te Pirelli ze w koncu dostałem dwie ( oczywiscie uzywki ale w fajnym stanie) za 160zł z wymianą i wywazeniem
jesli chodzi o pierwsze odczucia to sprawdza sie to co pisza o tej oponie jest głośna..
małe foto:
Ps. w tle widać inny tjuning który poczyniłem kiedyś... czerwone bębny i zaciski muszą być
PS.2 porównałem dzis jak wyglada na feldze mojej roznica miedzy 185/55 vs1 95/50 i powiem ze opytcznie nie widac roznicy w wysokosci profilu, jedynie w przypadku 185/55 jest minimalnie lepiej chroniony rant felgi..
PS.3 pisze tyle shitu bo wzialem troche pracy do domu ,a ze mi sie nie chce tego robic pisze ten post , chyba pojde w slady Majka i zaczne piwkowac
Było c14se
- Staneq
- Post Mistrz
- Kontakt:
matematycznie róznica profilu to 4,25mm i nikt mi nie powie ze w zaleznosci od opony, szerokosci felgi roznica miedzy profilami jest znikoma lub śladowa..endo pisze:gowno prawdaStaneq pisze:PS.2 porównałem dzis jak wyglada na feldze mojej roznica miedzy 185/55 vs1 95/50 i powiem ze opytcznie nie widac roznicy w wysokosci profilu, jedynie w przypadku 185/55 jest minimalnie lepiej chroniony rant felgi..
@Porszak czemu tak sadzis jesli chodzi o lampki?
Było c14se
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
to albo sie nie zrozumielismy albo wlasnie sobie zaprzeczylesStaneq pisze:matematycznie róznica profilu to 4,25mm i nikt mi nie powie ze w zaleznosci od opony, szerokosci felgi roznica miedzy profilami jest znikoma lub śladowa..
nie wiem jak jest w przypadku tej samej felgi, ale jak porownywalem 185/55 na feldze 6,5" i 195/50 na feldze 7" to roznica jest widoczna golym okiem
Blue Corsa
koni kit on board
koni kit on board
- Staneq
- Post Mistrz
- Kontakt:
rozumiemy sie jak patrzylem to bylo tak:
ta sama felga (moja 6,5")
opona 185/55 Pirelli P6000 vs 195/50 Pirelli P6000
i roznica byla malutka... ale rozne opony sie roznie ukladają więc nie sprzeczam sie ze w innym wypadku roznica moze byc większa...
faktem jest matematyka tzn ~4mm różnicy
PS. ale koniec OT
ta sama felga (moja 6,5")
opona 185/55 Pirelli P6000 vs 195/50 Pirelli P6000
i roznica byla malutka... ale rozne opony sie roznie ukladają więc nie sprzeczam sie ze w innym wypadku roznica moze byc większa...
faktem jest matematyka tzn ~4mm różnicy
PS. ale koniec OT
Było c14se
- Staneq
- Post Mistrz
- Kontakt:
powoli zmierzam do celu..dzis listwy boczne od strony kierowcy poszly out (przy pomocy suszarki tragedii nie ma) i jestem mile zaskoczony ze sie nic mocno nie odznacza...
..od razu uprzedzam ewentualne pytania, znaczek Joy zostaje koniec i kropka w tym temacie...
a przy okazji ze bylem z aparatem w garazu pochwale sie innym modem.. (kazde tjunowane auto musi miec jakies ledy ) zmienilem podswietlenie wnetrza w gornej lampce jest zarowka rurkowa z diodami, a na dole "neonki" diodowe.. i nie powiem ze fajny efekt jest przy otwieraniu drzwi..
..od razu uprzedzam ewentualne pytania, znaczek Joy zostaje koniec i kropka w tym temacie...
a przy okazji ze bylem z aparatem w garazu pochwale sie innym modem.. (kazde tjunowane auto musi miec jakies ledy ) zmienilem podswietlenie wnetrza w gornej lampce jest zarowka rurkowa z diodami, a na dole "neonki" diodowe.. i nie powiem ze fajny efekt jest przy otwieraniu drzwi..
Ostatnio zmieniony 4 cze 2006, o 07:40 przez Staneq, łącznie zmieniany 1 raz.
Było c14se
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Tak spoko na duzy + ,ale znaczek to teraz pasi jak pies do jeza
Kiedyś CORSCHE Corsa B 1994 c20xe...