IV Zlot CTM 2006
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
to ty chyba jakis wybrakowany kalendarz c10rsa maszarts pisze:ale jaja dzis spojrzalem i nie mamy jeszcze maja w kalendarzu ... tylko marzec ale sie usmialem![]()
![]()

"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
No i mamy juz polowe maja, daltego warto by bylo pogadac wstepnie o terminie zlotu. moze nie konkretnym weekendzie, ale ustalmy czy lipiec, czy sierpien, czy moze przelom tych dwoch miesiecy.
Moim zdaniem, powinno sie wypowiedziec jak najwiecej osob, zeby spotkac sie w jak najwiekszym gronie. Wiadomo, ze wszystkim termin nie podpasuje, ale warto podyskutowac, zeby nie wyszlo, ze kilka osob zadecyduje, ze zlot jest wtedy i kropka, kto przyjedzie, ten bedzie.
Mi by pasowal najbardziej lipiec, zwlaszcza weekend 28-30 lipca.
Wg mnie sierpien bylby srednim pomyslem, bo i wieczore sa krotsze i chlodniejsze.
Moim zdaniem, powinno sie wypowiedziec jak najwiecej osob, zeby spotkac sie w jak najwiekszym gronie. Wiadomo, ze wszystkim termin nie podpasuje, ale warto podyskutowac, zeby nie wyszlo, ze kilka osob zadecyduje, ze zlot jest wtedy i kropka, kto przyjedzie, ten bedzie.
Wg mnie sierpien bylby srednim pomyslem, bo i wieczore sa krotsze i chlodniejsze.
-
- Weteran
- Kontakt:
Akurat kiedy jest http://www.blitz-hits.compirat pisze:

- -=kLaRi=-
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Ja sie dostosuje ,tylko msuze miec jakies dead line zeby skonczyc auto
heh ,
Aha , co z przedluzeniem zlotu o 1 dzien... to super pomysl ,mysle ,ze wiecej osob by na to poszlo...
jednak jak na nasza mocna ekipe 2 dni to zdecydowanie za malo...

Aha , co z przedluzeniem zlotu o 1 dzien... to super pomysl ,mysle ,ze wiecej osob by na to poszlo...

Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/

Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy

- -=kLaRi=-
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
nawet lepiej
ja tam bede jak zwykle od poczatku az do konca 
Markos : heh z tym chlaniem ostre slowa
heheh brzmi jak wywanie ;P

Markos : heh z tym chlaniem ostre slowa

Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 

- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
panu dziekujemyMatex pisze:z dupy termin
najpewniej bedzie tylko ten jeden weekendowy termin zlotu, bo jest wolny wtorek i przykladem majowego weekendu mozna go sobie nieco wydluzyc (wlasnie o poniedzialek). z gory zapowiadam, ze marudzenie, ze komus nie pasuje bedzie ignorowane, nie pasuje termin = nie jedziesz i koniec rozmowy.

- Aro
- Weteran
- Imię: Arek
taaYAQB pisze:3. to se sami organizujcieAro83 pisze:to rozumiem, że ankieta będzie miała dwie opcje:
1. połowa sierpnia
2. nie jade

z tego co było mówione niedawno, to tor w Lublinie można załatwić tydzień wcześniej, więc połowa sierpnia to chyba nie jest jedyny wolny termin?

myślę, że 2-3 opcje do wyboru by były ok, zorientujemy się jaki termin ilu osobom pasuje i tyle
- YAQB
- Weteran
- Kontakt:
O ile akurat jest wolny, jak sadze ...Aro83 pisze: z tego co było mówione niedawno, to tor w Lublinie można załatwić tydzień wcześniej, więc połowa sierpnia to chyba nie jest jedyny wolny termin?
W tym wszystkim uwazam, ze najwazniejszym jest to zeby ludzie sie troche tym interesowali. Zeby nie bylo, ze 1/3 bedzie krzyczec lipiec a pozniej i tak nie przyjedzie

CTM #204
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
priorytetem nie jest tor, a pogadanki ORAZ tor, tym razem jedziemy sie napierdolic i pogadac, a przy okazji cos pojezdzimy
to raz
dwa, prosze mi pokazac inny termin kiedy praktycznie rzecz biorac wolne sa 4 dni z rzedu (bo nie wierze, ze w inny zwykly weekend przyjedziecie na 3 dni - badzmy realistami)
trzy, napisalem wczesniej, ze bedzie wybor miedzy kilkoma terminami, najrozsadniejszy wydaje sie byc wlasnie sierpien ze wzgledu na ten wolny wtorek. ja juz nie mam ochoty na dwudniowy zlot, bo to zdecydowanie za malo czasu.
jesli chodzi o organizowanie zlotu pod siebie to tak sie smiesznie sklada, ze za niedlugi czas prowadzic bede wlasna dzialalnosc gospodarcza, wiec sam bede ustalal swoj czas pracy, takze ta uwaga zdeka nie na miejscu
teraz i tak sie tym nie zajme, bo mam za duzo spraw do zamkniecia w starej pracy i za duzo rzeczy zwiazanych z nowa. ogarne te 2 sprawy, a potem podzwonie tu i tam i zobaczymy jak z miejscowkami i terminami. czasu jest jeszcze sporo, skoro wtedy udalo sie zajac prawie caly osrodek, zorganizowac kupe sprzetu i wynajac tor chwile przed zlotem to i teraz sie uda

dwa, prosze mi pokazac inny termin kiedy praktycznie rzecz biorac wolne sa 4 dni z rzedu (bo nie wierze, ze w inny zwykly weekend przyjedziecie na 3 dni - badzmy realistami)
trzy, napisalem wczesniej, ze bedzie wybor miedzy kilkoma terminami, najrozsadniejszy wydaje sie byc wlasnie sierpien ze wzgledu na ten wolny wtorek. ja juz nie mam ochoty na dwudniowy zlot, bo to zdecydowanie za malo czasu.
jesli chodzi o organizowanie zlotu pod siebie to tak sie smiesznie sklada, ze za niedlugi czas prowadzic bede wlasna dzialalnosc gospodarcza, wiec sam bede ustalal swoj czas pracy, takze ta uwaga zdeka nie na miejscu
teraz i tak sie tym nie zajme, bo mam za duzo spraw do zamkniecia w starej pracy i za duzo rzeczy zwiazanych z nowa. ogarne te 2 sprawy, a potem podzwonie tu i tam i zobaczymy jak z miejscowkami i terminami. czasu jest jeszcze sporo, skoro wtedy udalo sie zajac prawie caly osrodek, zorganizowac kupe sprzetu i wynajac tor chwile przed zlotem to i teraz sie uda

spodziewasz sie, ze bedzie inaczej? jakos nie podejrzewamYAQB pisze:Zeby nie bylo, ze 1/3 bedzie krzyczec lipiec a pozniej i tak nie przyjedzie