dokładnie jak juz bede jechal 400km w jedna strone to mi sie nie bedzie chcialo wracac odrazu do domu...arts pisze:jak ktos przyjedzie z 500km to raczej chyba nie ma zamiaru wracac nastepnego dnia nastukany..
nie spelniacie na razie tego warunku. jak go spelnicie, to mozemy cos podyskutowac, bo na razie widze same zajebiste a do tego jednostkowe pomysly. chyba nie sadzisz pirat, ze zgodnie z superpropozycja czestera zrobimy ankiete z 4 terminami i jeszcze z pytaniem czy 2 czy 3 dnipirat pisze:powinno sie wypowiedziec jak najwiecej osob, zeby spotkac sie w jak najwiekszym gronie
tu wybierac nie mamy zabordzo w czym - markos gra, a zgubek dyruguje!markos pisze:a moze jeszcze dodamy opcje kto ma grac na imprezie - zgubek czy markos?
no bez jaj, niech bedzie lublin, bo mysle ze ciezko bedzie znajsc cos lepszgo, jak narazie byłem na dwoch (miedziana i lublin - wiec wole lublin), ale moge sie mylić...!markos pisze: a - i nikt nie mowil, ze to koniecznie ma byc lublin, wiec nie wiadomo, czy bedziemy mieli tak znowu blisko
z toru czy z saliarts pisze:wsumie by sie przydaly.. mozna by zmiezyc czas zejscia czestera!markos pisze:nie wiem, moze na zlocie w poznaniu by tak bylo, ale tam na szczescie nie jedziemyjeszcze jakies fotokomorki bys zalatwial i znowu nikt nie wiedzialby o co chodzi
![]()
no jak ty organizujesz Markos to ja sie na pewno pojawie, mozesz byc pewny!markos pisze:mafia to w ogole sie wybiera?
dam sobie rade ... spokojna twoja rozczochrana ... najwyzej kupie corse a za 10ojro!markos pisze:ej, ale w wypozyczalniach maja tylko te brzydkie corsy cno chyba, ze ryzykujesz porysowaniem/pomalowaniem/podpaleniem nissana
jak przyjade to obiecuje ze w tym roku zrobie prawdziwa sierakowke czyli cytrynowke ... rok temu czasu nie starczylo i byla tylko wóda ale w tym roku sie postaram.Staneq pisze: @Sierak a ty pamietaj o zapasach "sierakówki"