Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam chciałem sie spytać czy bede miał jakieś problemy z montażem tego gadgetu a chodzi mi konkretnie o tą rozpórkę http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=102047958
czy aby napewno wejdzie do mojej Corsy ? Dzwoniłem do typa mówił że tak ale wolę sie zapytać speców.Pozdro
Opel Corsa 1.2 OHC 92r. [moze kiedys wstawie silnik 2.0 od calibry i wydusze 300 KM]
To jest rozpórka do corsy B, która jest szersza od twojej o jakieś 6-7cm jeśli chodzi o roztaw kół. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że skręcisz ją o tyle.
Jeden lubi słuchać, drugi jak go słyszą , ot taka sobie różnica .....
Prosiłem go żeby mi przeslał dokładne wymiary lecz nie zrobił tego pogadałem z moim mechanikiem i powiedział że zrobi mi taka rozpórke bez najmnieszego problemu także można uznać że temat zamkniety :)a wyniesie mnie ona po znajmości koło 50 zł:) z robotą.Pozdrawiam
Opel Corsa 1.2 OHC 92r. [moze kiedys wstawie silnik 2.0 od calibry i wydusze 300 KM]