kupilem

foty dopiero jutro, bo nie mam kabla do pozyczonego canona
stan jak na zdjeciach z pierwszej strony, nie udalo sie odpalic, bo jest zewnetrzny immobilizer z kodem (zostanie zdjety do konca tygodnia), ale silnik bez problemu kreci i chce zapalic, tyle, ze przycina go immo. z wierzchu jedna felga na smietnik (bo peknieta), mozliwe, ze wszystkie opony beda dobre (zimowki), caly tyl od dolu do smietnika, wydech caly, lampy tyl cale, klapa cala, maska lekko drasnieta, drzwi sie zamykaja, srodek kompletny (wlacznie z fotelami, z ktorych jeden nowy kosztuje w serwisie 12kpln

), galeczka tenzor, uchwyt rekawa tenzor, kupa kabli po jakims audio, zostaly jeszcze nawet gwizdki (nie sprawdzalem czy dol/srodek tez jest), nawet ma klimatyzacje, ktora rowniez bedzie mozna opchnac

drzwi sie zamykaja, klapa tez, dach prosty, przecieta szyba (nie wytluczona, nie wiem dlaczego), jeden fotel zgiety, ale do wyprostowania. ogolnie jak na ta cene nie mozna bylo chciec wiecej, jestem w 100% zadowolony, a jak dobrze pojdzie to w gratach odzyskam polowe tej kasy, ktora zaplace