Montaż popychaczy
- Kotlin
- Swój
- Imię: Rafał
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
Montaż popychaczy
Robie remont glowicy i nie jestem pewien czy popychacze powinno sie wkladac na sucho, tzn. czy nalezy spuscic z nich olej?? I przy montazu wkladac je puste?
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Re: Montaż popychaczy
wydaje mi się, że powinno sie spuścić olej, ja raz robiłem na pełnych a raz na suchych (fajnie wali przy napełnianiu )Kotlin pisze:Robie remont glowicy i nie jestem pewien czy popychacze powinno sie wkladac na sucho, tzn. czy nalezy spuscic z nich olej?? I przy montazu wkladac je puste?
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- -=m&m=-
- Website Admin

- Kontakt:
zgodnie z ruchem wskazówek zegaraKotlin pisze: A jescze jedno pytanie w ktora strone kreci sie wal jak patrze od strony kola pasowego to w lewo czy w prawo bo nie zwracalem na to nigdy uwagi.
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
-
kozzi
- Weteran
- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 0
hehehehe a jak to będzie elektronikKotlin pisze:dobra dzieki ide poszukac teraz zegarka
co do tematu to mnie się wydaje że powinno się to robić na mokrych, ale to tak jak mówie pewien nie jestem!! skoro Mike to robił to pewnie ma racje.
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
- -=m&m=-
- Website Admin

- Kontakt:
żeby nie było suche nie oznaczaja że nie sa w oleju tylko że olej jest z nich spusczonykozzi pisze: co do tematu to mnie się wydaje że powinno się to robić na mokrych
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Imię: Grzesiek
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Ja jak robilem u siebie glowice to pierw wrzucilem popychacze do miski z ropa na ok 24h ,potem nalalem czystej ropy do innego naczynia i kazdy z popychaczy oproznialem w ropie czyli wkladalem go do ropy i pompowalem zeby wciagnal troche ropy i wypuszczalem powtarzajac ta czynnosc az caly olej (brudy,stary) zejdzie i zostanie sama ropa. Z kazdym zrobilem to samo .Oczywiscie po skonczeniu wypompowalem z nich rope. Po odpaleniu silnika nic nie trzaskalo itd. Chodza idealnie ,wogole ich nie slychac,maja swiezy olej wiec chyba jest oki.
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/