zlot - propozycje dokladnej daty zlotu
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
kurde nie wiem jak ty czytasz.. chyba jasno i wyraznie napisane jest ze koszt toru (na pare godz) to jakies 1200zl i ta kwote trzeba rozdzielic na osoby ktore jada..D12 pisze:Nie przeglądałem wnikliwie wątku o zlocie aż do dzisiaj. Czy osoba odpowiedzialna za zlot mogła by mi wyjaśnic jaki jest plan zlotu co pierwszego co drugiego dnia? Bo tak naprawdę nie wiadomo za co się wpłaca kase.
a wiec w skrocie
piatek - wieczor jakies piwko male
sobota -tor a wieczoram jakies balety
niedziela powrot...
zresztą tutaj:
czyli tylko 2 strony dalej, Pirat napisal wyraznie..
http://forum.tuning.info.pl/viewtopic.p ... &start=150
Było c14se
- wow
- Post Mistrz
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
nie badzcie cipy i jedzcie... faker, czy to naprawde jakis problem raz do roku pojechac i spotkac sie z ludzmi z ktorymi sie caly rok kmini w necie?
p.o.r.a.z.k.a.
osobiscie nie mam czym sie krecic po torze, bo megi sie do tego totalnie nie nadaje ale wplacam i cisniemy... chodzi o ludzi... o spotkanie.
p.o.r.a.z.k.a.
p.o.r.a.z.k.a.
osobiscie nie mam czym sie krecic po torze, bo megi sie do tego totalnie nie nadaje ale wplacam i cisniemy... chodzi o ludzi... o spotkanie.
p.o.r.a.z.k.a.
c20rsa, czlowieku meeen!
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Nie chcialem sie wcinac przez ten caly czas i pozostawic organizatorom poczucie na wlasnej skorze jak to jest cos robic na wieksza skale niz spot wieczorny w CTM. Teraz macie tego potwierdzenie ... przykre to troche.
bierzcie ten tor ... jeszcze ja wam zaraz przeleje 70 zeta wiec 30 to juz ktos sie poswieci.
bierzcie ten tor ... jeszcze ja wam zaraz przeleje 70 zeta wiec 30 to juz ktos sie poswieci.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- -=martee=-
- Nowy
- Imię: Marta
- Kontakt:
skoro piszesz takie bzdury, to wątpie żebyś i dzisiaj przeczytał wnikliwie wątekD12 pisze:Nie przeglądałem wnikliwie wątku o zlocie aż do dzisiaj. Czy osoba odpowiedzialna za zlot mogła by mi wyjaśnic jaki jest plan zlotu co pierwszego co drugiego dnia? Bo tak naprawdę nie wiadomo za co się wpłaca kase.

"Życie to najbardziej zdumiewająca bajka"
Hans Christian Andersen
Hans Christian Andersen
- -=martee=-
- Nowy
- Imię: Marta
- Kontakt:
Też tak uważam, jeśli będzie taka potrzeba to ja moge dorzucić to 30 złoty,sierak pisze:
a tak w ogóle to przecież jedziemy się tam spotkać w jak największej grupie ludzi z klubu.
Więc fajnie by było gdybyście pokombinowali żeby być ...
"Życie to najbardziej zdumiewająca bajka"
Hans Christian Andersen
Hans Christian Andersen
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
noo zaczyna mi sie podobac...
wystarczy ze Wow krzyknał a tu wszyscy potulnie jada...
fajnie, fajnie tu naprawde nie chodzi o kase Ja uwazam ze jak ktos nie ma na ten tor i ledwo wyskrobie na wache nieche tez jedzie.. takie moje zdanie...
Najwazniejsze sie spotkac a to czy ktos przyjedzie corsa, pks'em czy na rowerze to imho nie problem..
a co z Renem?
@Sierako, Scotty.. nie robcie scen
@markos, ty bolt on nie kombinuj tylko widze cie na zlocie..Endo ci wezmie jak cos..
wystarczy ze Wow krzyknał a tu wszyscy potulnie jada...
fajnie, fajnie tu naprawde nie chodzi o kase Ja uwazam ze jak ktos nie ma na ten tor i ledwo wyskrobie na wache nieche tez jedzie.. takie moje zdanie...
Najwazniejsze sie spotkac a to czy ktos przyjedzie corsa, pks'em czy na rowerze to imho nie problem..
a co z Renem?
@Sierako, Scotty.. nie robcie scen

@markos, ty bolt on nie kombinuj tylko widze cie na zlocie..Endo ci wezmie jak cos..
Było c14se