Markos maluje mieszkanie

chyba już to pisałem, ale powtórze dla pewności - jednak się wyrobie wyjechać wcześniej, więc żeby nie nadrabiać drogi do toruńskiej, będę na Was czekał ok 17.30 myślę w Zakroczymiuendo pisze:silna warszawska eskadra blizej nie okreslonych marek aut rowniez rusza jutro - bede ja, Wow, Gumis, Arts, Zgubek (?), potem Aro i Pirat, no i nie wiem czy ktos jeszcze?
Potwierdzamwow pisze:do warszawskiego skladu koniecznie musimy dokoptowac jeszcze yaqba i sierako z wiadomym trunkiem, co by nie jezdzacym podroz minela szybciej
Zapraszam wszystkich, cytrynowka juz sie przegryzawow pisze:do warszawskiego skladu koniecznie musimy dokoptowac jeszcze yaqba i sierako z wiadomym trunkiem, co by nie jezdzacym podroz minela szybciej
Plan jest taki żeby koło 17, 18 ruszyć z Łodzi, pomysł jest jak najbardziej OK "lepiej jak jest więcej ..." na prv puszczam nr kom w razie coś walić jak w dym-=kLaRi=- pisze:Porszak ,my lecimy przez obok belchatowa przez lodz , moze sie spikniemy i smigamy razem??
warszawka też rusza jakoś koło 17 noi część z nas pracujeStaneq pisze:my z klarim ruszamy jakos po 11 wiec Lodz miniemy szybciej..zreszta bede do Ciebie dzwonil Majk najwyzej