IV Zlot CTM 18-20.08.2006 Bygdoszcz
- =JUHol=
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
IV Zlot CTM 18-20.08.2006 Bygdoszcz
Własnie wróciłem z toru i jestem cholernie zadowolony!
Tor jako taki byl ale nie to bylo najwazniejsze
Dzieki chlopaki!!!! Super spotkanie!!!!
jutro pewnie beda jakies fotosy, filmy
Tor jako taki byl ale nie to bylo najwazniejsze
Dzieki chlopaki!!!! Super spotkanie!!!!
jutro pewnie beda jakies fotosy, filmy
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
bylo swietnie... naprawde kozak! atmosfera mega... impreza byla swietna, klimat akademicko studencki pierwsza klasa... ilosc i rozmiar psikusowatosci na najwyzszym poziomie spotkac sie raz do roku to nie tylko super sprawa, ale to podstawa!
porszak dzieki za ogarniecie sprawy!
porszak dzieki za ogarniecie sprawy!
c20rsa, czlowieku meeen!
- YAQB
- Weteran
- Kontakt:
Scotty z rodzinka, Sierak i ja bylismy ostatnimi, ktorzy wyruszyli do domu Osobiscie bawilem sie swietnie. Impreza piatkowa byla na wypasie Dobrze, ze wogole polozylismy sie spac W sobote na torze bylo rowniez fajnie, bo bylo sucho i swiecielo slonce.
A Staneq wyczail podczas imprezy fajna kryjowke
CTM #204
- Mazur
- Nowy
- Kontakt:
No zlot rewelacja, klimat i zabawa przednia, niech żałuje każdy kto nie był. Ja już nie mogę się doczekać przyszłorocznego zlotu. Dzięki chłopaki za świetnie spędzony czas Już zapisuję na przyszłoroczne wydanie zlotu, będę na pewno, zresztą obecność powinna być obowiązkowa dla wszystkich. Zdjęcia zapodam jak je ogarnę więc pewnie nastąpi to jutro
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
i Ja wrocilem juz do domku... w skrocie:
1) WIELKIE PODZIEKOWANIA ZA ZLOT DLA PORSZAKA..!!!
PORSZAK MISZCZ!!!
2) impreza piatkowa mega... w moim pokoju byla fajna imprezka zakarpiana sierakowka i piwem..
szkoda, ze Mike roztarl na koniec plamy na podlodze tak ze podloga sie lepiła jak lep na muchy...
...po imprezie u mnie Wow psotnik 1szy broił po całym akademiku..
3) @Bombel przez Twoje drifty ze mna na pokladzie bylo mi niedobrze pol soboty
4) akcja wczoraj była mega..
i tu Prosba od naszego "Casanovy"
Prosil aby zostalo to miedzy tymi co byli na zlocie..
Na koniec:
Fajnie bylo Was znow spotkac, jestescie mega, mega ekipą...
EDIT:
do kilku osob:
@Sierak,Endo, Yaqb.. wczprajsze podchody były meeeega loleem
@Scooty fajnie nissan robi psssss
@Wow życze zeby w przyszlym roku c20rsa jezdzila, a nie zebysmy musieli pozyczac na tor Frankiego
@Mieto zniszczyłeś mnie tymi OZetami..nie bede teraz spał po nocach..
@Pirat fajniutka ta czarna corsa jest..
@Sopel fajnie Cie było poznac jestes spoko gosc!
@Juhol wracaj do zdrowia bo Ciebie brakowalo przy Sierakowce
@all dawajcie fotki i filmy..
1) WIELKIE PODZIEKOWANIA ZA ZLOT DLA PORSZAKA..!!!
PORSZAK MISZCZ!!!
2) impreza piatkowa mega... w moim pokoju byla fajna imprezka zakarpiana sierakowka i piwem..
szkoda, ze Mike roztarl na koniec plamy na podlodze tak ze podloga sie lepiła jak lep na muchy...
...po imprezie u mnie Wow psotnik 1szy broił po całym akademiku..
3) @Bombel przez Twoje drifty ze mna na pokladzie bylo mi niedobrze pol soboty
4) akcja wczoraj była mega..
i tu Prosba od naszego "Casanovy"
Prosil aby zostalo to miedzy tymi co byli na zlocie..
Na koniec:
Fajnie bylo Was znow spotkac, jestescie mega, mega ekipą...
EDIT:
do kilku osob:
@Sierak,Endo, Yaqb.. wczprajsze podchody były meeeega loleem
@Scooty fajnie nissan robi psssss
@Wow życze zeby w przyszlym roku c20rsa jezdzila, a nie zebysmy musieli pozyczac na tor Frankiego
@Mieto zniszczyłeś mnie tymi OZetami..nie bede teraz spał po nocach..
@Pirat fajniutka ta czarna corsa jest..
@Sopel fajnie Cie było poznac jestes spoko gosc!
@Juhol wracaj do zdrowia bo Ciebie brakowalo przy Sierakowce
@all dawajcie fotki i filmy..
Ostatnio zmieniony 20 sie 2006, o 22:46 przez Staneq, łącznie zmieniany 1 raz.
Było c14se
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Ja podobnie jak wszyscy bawilem sie mega fajowo. Piatkowa impreza przeszla moje najsmielsze oczekiwania ... chyba "dobry duszek" dodal czegos do cytrynowki
Dzieki wielkie dla organizatorow i wszystkich ktorzy w nawet najmniejszym stopniu przyczynili sie do organizacji zlota.
Musze sie troche ogarnac jeszcze bo za duzo to w ten weekend nie pospalem ale bylo warto i niech zaluja ci co nie bylo.
Dzieki wielkie dla organizatorow i wszystkich ktorzy w nawet najmniejszym stopniu przyczynili sie do organizacji zlota.
Musze sie troche ogarnac jeszcze bo za duzo to w ten weekend nie pospalem ale bylo warto i niech zaluja ci co nie bylo.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Olka i ja bardzo dziekujemy Wam za zlot !!Bylo swietnie! Warto jest jechac przez pol Polski zeby Was spotkac i spedzic z Wami czas!!!
Nie mozemy sie doczekac przyszlego roku ) Mysle ,ze we wrzesniu spotkamy sie z Wawka na Bemowie ... moze jakies Party zrobimy ... -Czester tez jedzie takze akademik bedziemy mieli opanowany heh
Impreza piatkowa byla zajebista -dawno sie tak nie usmialem...
Apropo lodowki (dla tych co nie byli) -niefortunnie z niej wyszedlem -efekt : bol plecow do dzis Ehhh szkoda gadac !!!
Bylo pieknie!!! Jeszcze raz wielkie dzieki !!!!
Mysmy wlasnie wrocili z Olka do domu ... Dojechalismy calo i zdrowo ,ale oczywiscie bez przygod sie nie obeszlo... 5km przed domem zlapalismy gume ;( i niestety opona jest do wyrzucenia... stad szukamy opon o rozmiarze 195/40 16" -moze Arts pomoze ...
Apropo zdjec - Scotty ma wszystkie moje fotki i "filimki" na laptopie na pulpicie ... moze wrzuci na ftp
Wrzuccie fotki z driftu...
A tu kilka fotek...
Wodz ENDO na pierwszym planie
i ...
Jedyny komentarz jaki moge dodac to :
Nie mozemy sie doczekac przyszlego roku ) Mysle ,ze we wrzesniu spotkamy sie z Wawka na Bemowie ... moze jakies Party zrobimy ... -Czester tez jedzie takze akademik bedziemy mieli opanowany heh
Impreza piatkowa byla zajebista -dawno sie tak nie usmialem...
Apropo lodowki (dla tych co nie byli) -niefortunnie z niej wyszedlem -efekt : bol plecow do dzis Ehhh szkoda gadac !!!
Bylo pieknie!!! Jeszcze raz wielkie dzieki !!!!
Mysmy wlasnie wrocili z Olka do domu ... Dojechalismy calo i zdrowo ,ale oczywiscie bez przygod sie nie obeszlo... 5km przed domem zlapalismy gume ;( i niestety opona jest do wyrzucenia... stad szukamy opon o rozmiarze 195/40 16" -moze Arts pomoze ...
Apropo zdjec - Scotty ma wszystkie moje fotki i "filimki" na laptopie na pulpicie ... moze wrzuci na ftp
Wrzuccie fotki z driftu...
A tu kilka fotek...
Wodz ENDO na pierwszym planie
i ...
Jedyny komentarz jaki moge dodac to :
Ostatnio zmieniony 20 sie 2006, o 23:10 przez -=kLaRi=-, łącznie zmieniany 1 raz.
Kiedyś CORSCHE Corsa B 1994 c20xe...
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
-
- Forum Master
- Kontakt:
ostani to chyba ja jednak wrcalem obudzilem sie kolo 16 i w szoku wszyscy pojechali do domuYAQB pisze:Scotty z rodzinka, Sierak i ja bylismy ostatnimi, ktorzy wyruszyli do domu Osobiscie bawilem sie swietnie. Impreza piatkowa byla na wypasie Dobrze, ze wogole polozylismy sie spac W sobote na torze bylo rowniez fajnie, bo bylo sucho i swiecielo slonce.
Klari co do opon to cos tam pomoge
Zlot calkiem wpizdeczke byl tylko szkoda ze w sobote nikt niechcial na miasto pujsc w tany
ps. prosba odemnie ... wiadomo o jakie fotki chodzi ... niezamieszczajcie je na forum co by niezgorszyc forumwiczow
Spoko Arts wszelkie fotki, ktorych osoba na zdieciu sobie nie zyczy na forum, bedziemy usuwac z Piratem..
- Porszak
- Support Team Leader
- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
Porszaki wroclo po 20, ale jak chcialem cos napisac to sie forum wysralo.
w przyszlym roku trzeba sie wczsniej wziaz za organizacje i wyjdzie to lepiej. jale i tak jak na duzy rozrzut pokoi bylo nizle
mnie sie podoba to: sobota obok toru, po torowej imprezie. na nauke nigdy nie jest za pozno
oraz to: sobota rano osobnik z imprezy na dziedzincu
@Bombel 2 razy bylem po Ciebie na sniadanie . oraz nie wiem jak zepsules opony, skoro ja w lublinie na dosc szorstkim asfalcie robilem to co Ty i moje byly ok
w przyszlym roku trzeba sie wczsniej wziaz za organizacje i wyjdzie to lepiej. jale i tak jak na duzy rozrzut pokoi bylo nizle
mnie sie podoba to: sobota obok toru, po torowej imprezie. na nauke nigdy nie jest za pozno
oraz to: sobota rano osobnik z imprezy na dziedzincu
@Bombel 2 razy bylem po Ciebie na sniadanie . oraz nie wiem jak zepsules opony, skoro ja w lublinie na dosc szorstkim asfalcie robilem to co Ty i moje byly ok
- Chudyk
- Bez listowiec ;-)
- Kontakt:
No cos w tym torze musialo byc , moje tez sa juz tylko do wyzuceniaPorszak pisze: @Bombel 2 razy bylem po Ciebie na sniadanie . oraz nie wiem jak zepsules opony, skoro ja w lublinie na dosc szorstkim asfalcie robilem to co Ty i moje byly ok
Dzieki za fajna zabawe mimo tak krotkiego mojego pobytu z wami.
Corsa C GSi
- scotty
- Swój
- Imię: Sebastian
- Kontakt:
http://auto-tuning.com.pl/zlot_ctm_2006/
zapraszam do galerii na szybko wszystkie uwagi co do cenzury na szybko na maila pozdrawiam
zapraszam do galerii na szybko wszystkie uwagi co do cenzury na szybko na maila pozdrawiam