Zapodam kilka zdjęć najciekawszych moim zdaniem dla ogółu społecznego. Natomiast wszystkich zainteresowanych zdjęciami wykadrowanymi i lekko poprawinymi proszę o kontakt na priv z e-mailem to prześlę

Bądzcie pozdrowieni

mnie sie tez to przytrafilo jadac do bielska z miesiac temu... tam byla taka 70 w czerwonym kolku, co?Staneq pisze:z takich smaczków na koniec..to jak wracałem zrobiłem sobie pamiatkowe zdiecie w Czestochowie na jednym skrzyzowaniu..![]()
![]()
Ciekawe ile mafia kozziego policzy mi za odbitki
wypisz, wymaluj... fantomas
ciesz sie, ze Tobie nie zrobili zdjecia jak wychodziles z pokojuwow pisze:wypisz, wymaluj... fantomas
HAHAHAarts pisze:zeby nie pan z recepcji to pewnie teraz bysmy sie obudziligeo022 pisze:POLEGLEMendo pisze:lol Arts, my bylismy przekonani, ze juz dawno pojechales![]()
![]()
![]()
serio wypasnie byc musialo
![]()
![]()
no zle nie bylo
ja pamiętam jak rano jeszcze rozmawialiśmy, że trzeba artsa opitolić bo nawet się przed wyjazdem nie pożegnałYAQB pisze:HAHAHANo tak ... ja bym sobie razem z reszta dal reke uciac, ze wyjezdzajac o tej 14 czy 15 bylismy ostatnimi
![]()
![]()
![]()
![]()
ciesz się, że Was Pani Małgosia nie obudziłaarts pisze: zeby nie pan z recepcji to pewnie teraz bysmy sie obudzili![]()
![]()
Jak sie obudzilismy to poczulem sie jak na bezludnej wyspie...-=m&m=- pisze:ja pamiętam jak rano jeszcze rozmawialiśmy, że trzeba artsa opitolić bo nawet się przed wyjazdem nie pożegnałYAQB pisze:HAHAHANo tak ... ja bym sobie razem z reszta dal reke uciac, ze wyjezdzajac o tej 14 czy 15 bylismy ostatnimi
![]()
![]()
![]()
![]()
ciesz się, że Was Pani Małgosia nie obudziłaarts pisze: zeby nie pan z recepcji to pewnie teraz bysmy sie obudzili![]()
![]()
Nam się bardzo miło Cię wiozło i fajnie było Cie poznaćsopel358 pisze:
specjalne podziekowania dla emsow ktorzy podwiezli mnie pod sam domza rok macie odemnie zgrzewke tyskiego
Klari - Twoim xe jezdzilo sie super, jak po szynach i szybko, ale ... co CA to CA-=kLaRi=- pisze:Yaqb - na ktore 2.0 zachorowales?? miales nawet mozliwosc przetestowac na wlasnej skorze moje xe...