Wiem że ktoś (Adaś pewnie
Jeśli mógłbym prości o przesłanie na maila: tmk@poczta.onet.pl
Mam też pytanko jaka powinna być jej grubość??
pozdrofionka
no własnie ona chyba uległa zmianieStaneq pisze:wyslalem na meila wersje poprawiona jaka wyslal mi kiedys Adas

co do pierwszej części to dzięki bardzo za pomoc, ale wole im dostarczyć pliczek z rysunkiem bo jeszcze mi wytną nie taką jak trzeba (chyba wiesz coś o tym!markos pisze:wektor ma pliki pod 8v i pod 16v, wystarczy powiedziec ktora flansze chcesz i zaznaczyc, ze to do opla
i juz mnie tu nie ma, bo to nie forum hondy przeciez, a mniej rownemu i pokrzywdzonemu przez forumowe kumoterstwo tez czasem trzeba pomoc
dziwne bo jak pociołem kiedyś tłok z 1.4 8v to było zupełnie odwrotniePorszak pisze: a kozzi przypomnialo mi sie cos. mowiles ze u Ciebie sworzen tlokowy jest na wcisk osadzony w tloku. zaloze sie ze tak nie jest i na bank masz plywajacy sworzen czyli luz jest w tloku i na wcisk w glowce korbowodu. ja tak mam w tlokach od seha a i w nowszych silnikach jest tak samo. bo zmniejsza to wage zespolu tlok sworzen (np. nie ma pierscieni zabezpieczajacych )
powinni miec ale jesli juz to maja flanszeczort pisze:a czy ktos moze wie czy w firmie http://www.wektor-mg.pl/ posiadaja plik flanszy pod silnik x16xe, jesli nie czy ktos moze mi pomoc uzyskac projekt tej flanszy.Bylbym bardzo wdzieczny za pomoc.

link do pliku flanszy [x14xe-x16xel] leży sobie u nas na forum pod tematem: rurowy kolektor wydechowy , warunkiem jego pobrania jest niewykorzystywanie go w celach zarobkowychGUMIS2000 pisze: powinni miec ale jesli juz to maja flansze
bez tego obieku powietrza . Mike napisz prosze co i jak
daj maila to Ci prześle tą którą dostałem od Adasiaradzio_gsi pisze:Macie moze ten najnowsz rysunek flanszy pod silnik 8v? Bo w wektorze sie gdzies zagubil