..:Spoty w centrum:..
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
sorki ale dopiero teraz zobaczyłem posta, ostatnio zaczyna nam brakowac czasu na cokolwiek, ja bede w Łodzi jutro bądź pojutrzeD12 pisze:m&m najblizsza środa 19.30 Galeria ?
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- -=m&m=-
- Website Admin

- Kontakt:
racjaD12 pisze: hmm ten czas już minął ale podejrzewam, że chodzi tobie o październik. Z miłą chęcią pisze się na spota
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- -=martee=-
- Nowy
- Imię: Marta
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
-
kozzi
- Weteran
- Imię: Marcin
wow!!! jaki szybki czas realizacjiD12 pisze: Kozzi - uszczela....czeka
niestety mnie nie będzie w niedziele, jak tylko będe mógł wpaść do Ciebie to się odezwe
WIELKIE DZIĘKI!!!!!
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
- -=m&m=-
- Website Admin

- Kontakt:
D12 nie zachowuj sie jak dzieckoD12 pisze: też wyczytałem taką nowine w podobnym wątki. Nie wnikam czemu nie chcieli się spotkać ze mną ale nie wnikam, liczyłem na coś innego
Ps. 28.10 będe kolejny raz w Łodzi
- D12
- Weteran
- Imię: Daniel
- Model auta: Corsa B
- Kontakt:
Ale chodzi o to, że forum jest głownym miejscem do kontaktowania się i jak jest spot to się pisze, abyśmy my wszyscy wiedzieli, że się spotkamy.-=m&m=- pisze:D12 nie zachowuj sie jak dzieckoD12 pisze: też wyczytałem taką nowine w podobnym wątki. Nie wnikam czemu nie chcieli się spotkać ze mną ale nie wnikam, liczyłem na coś innegotelefon do mnie masz, date znasz więc o co chodzi ?? Porszak zadzwonił powiedział, że jest wolny i się spotkaliśmy, nie wymagało to jakiś super hiper ustawień z których i tak nic późneij nie wynika.
Ps. 28.10 będe kolejny raz w Łodzi
napisane było 07-08.10 czyli jeden z dwóch dni i mam wydzwaniać?
Nie od dzisiaj używamy forum i jeżeli chcemy się spiknąć to można przez forum tak jak to robią podobnie inne rejony Polski
STOP Pijanym kierowcom
- Porszak
- Support Team Leader

- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
kurka daniel luzik. wyszedlem pozno ze szkoly. ciekawy bylem jak strojenie, wyslalem smsa z padajacej baterii, a ze kumpel z korym bylem nie spieszyl sie do domu ,a majk gdzies wlasnie latal po miescie to sie spiknelismy na kilka chwil. to byl zupelnie niezamierzony spot
28 mam nadzieje ze sie uda calosciowo. pojade fura do szkoly specjalnie hhehe
28 mam nadzieje ze sie uda calosciowo. pojade fura do szkoly specjalnie hhehe
- -=m&m=-
- Website Admin

- Kontakt:
autko nie zostało wystrojone do końca ponieważ sonda afr nie polubiła sie z moim tłumikiem (podobniez pierwszy przypadek tłumika do którego nie podeszła)D12 pisze: Mike ty się pochwal lepiej jak ta twoja gazownia teraz śmiga
Ps. bardzo się ciesze, że zdecydowałem sie na strojenie pod Łodzią zostałem bardzo mile zaskoczony