Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Wrzucam troszke fotkow nabytku ktory zstapil corse ...a jest to Audi S3
Ogolnie fura jest igla, motor jak wiadomo 1.8T 210 ps
Plany nie sa jakies mega wielkieŁ
1. Kolo 18 lub 19 cali
2. Gwint
3. Program
wypas, mi sie bardzo podobaja nowe modele audi trzeba przyznac ze sie im udaly, autko fajnie sie prezentuje, choc nie wierze zeby arts wytrzymal za dlugo przy serii
konkretny sprzecik ! audi to audi i marka mowi sama za siebie a audi we wcieleniu S to juz total odlot - tylko zastanawia mnie jak to bedzie wygladac jak zostanie podlubane ,bo tez nie wierze ze arts bez tego wytrzyma - no chyba ze bedzie tworzona nowa corsa
D12 pisze:miała być corsa albo coś innego z z20let
mega z dupska plan i juz arts wie dlaczego
18 calowe kolka i oponki ktorych nie ma wspaniala fura numer jeden do jezdzenia na codzien, bujania sie po miescie w wielu sprawach i w ogole fenomenalnie wrecz praktyczna gwint tez jest rewelacyjnym pomyslem jak na samochod numer jeden, ktory ma sluzyc do wszystkiego..
wreszcie sie pochwalil o furce ciezko powiedziec cos zlego, naprawde fajny wybor. ja tylko zglebil bym go troche (ale bez hardcore'u bo w takim aucie imho musi byc widac troche dostojnosci) i fele.. napewno bym zmienil, ale chyba jednak na 17", 18 sa faktycznie przerysowane chociaz nie wiem jak to by wyszlo na zywo
swietna furka, gratuluje. Felgi powinny zdecydowanie zostac takie jakie sa. W przypadku montazu felg z A8 powinni darmowo dodawac breloczek do kluczykow z wygrawerowanym tekstem "przerost formy nad trescia".
Masz samochod ktory na fabrycznym setupie gwarantuje osiagi i trakcje, jakie dla wielu innych pojazdow sa nieosiagalne. Nie niszcz tego kultu podazajac za szczeniacka moda sugerujaca gleboko zaawansowana megalomanie.
P.S. Lusterka nie powinny miec chromowanej obudowy?
No Artsik, fajna furka. Ja tez bym zostal na 17" tylko jakichs ladneijszych. Jak do tego djdzie gwint, to bedzie juz calkiem pieknie
Mam nadzieje, ze na jakims zimowym spocie pokazesz jak to smiga bokami
Lusterka chromowane byly po 2002r i to nie zawsze, moj sasiad ma z 2003r eSke i brak chromu
Zamowilem sobie dzis zanczek na grill ktory mi zajebali
Czekam na pierwsze sniegi co by zobaczc co to umie
Jak mialy by zostac 17 to te co sa w orginale
Lansiarz ;D -- heheh )
Autko super .
Te MAMy z 1szej fotki czyli fele z A8 to akurat 19" nie 18" ) )
Zajebiste kolka ,kumpel ma je w VW Golf 4 tylko ,ze 18" i powiem ,ze 19" takie jak na fotce pasowalyby najbardziej )
Takze Artsik ,szukaj 19" !!
Kiedyś CORSCHE Corsa B 1994 c20xe...
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy https://www.facebook.com/KolorowePasy/