GRATULACJE !!! 130ps to juz jest troszku... !!!
Gratki dla obojga M&Msow...

autko buduje się for fun ale to, że inni doceniaja wkład sprawia, iż chce się to robić dalej, dzięki klari-=kLaRi=- pisze: Gratki dla obojga M&Msow...
powiem szczerze kozzi, że nie chce o tym myśleć, wyszedłem z założenia, że każdemu może się zdarzyć. Jestem umówiony za 3 tygodnie, jeśli wtedy coś wypadnie to zacznę nazywać rzeczy po imieniukozzi pisze:a cóż się stało że teraz niedało rady??
wcale tak bardzo się nie myliszFagot pisze:Niewiem czemu ale cały czas myslałem ze masz 1.6![]()
no ja też i tego Majkowi zyczearts pisze:mam nadzieje ze 140 koniuff peknie
ty mnie nawet niestrasz, bo też się wybieram do tego Pana na strojenie-=m&m=- pisze:powiem szczerze kozzi, że nie chce o tym myśleć, wyszedłem z założenia, że każdemu może się zdarzyć. Jestem umówiony za 3 tygodnie, jeśli wtedy coś wypadnie to zacznę nazywać rzeczy po imieniukozzi pisze:a cóż się stało że teraz niedało rady??![]()
byłeś blisko, bardzo bliskokamiloooo pisze:18 listopada + poprawka na mechaniora czyli do konca listopada moze wystroisz ...sie...
tam gdzie się ostatnio hamowałem impuls jest właśnie brany z cewki!markos pisze:na hamowni nikt ci limitera nie sprawdzi, bo nikomu nigdy nie chce sie podlaczac badziewia do cewki (i nie kazda hamownia to ma)
!markos pisze: z dupy ta historyjka, bo nie wiadomo jak frankie jezdzi, wiadomo tylko, ze wysral tylkiem sonde