elektryczne szyby co o tym myślicie??
-
gejzer6
- Swój
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
elektryczne szyby co o tym myślicie??
SZYBY ELEKTRYCZNE PODNOŚNIKI ( KOMPLET NA 2 SZYBY )
[Wiecej zdjec]
OPIS:
Pragniemy Państwu zaprezentować komplet uniwersalnych podnośników szyb przeznaczonych do montażu w każdym aucie wyposażonym oryginalnie w korbkę podnoszenia szyby. Układ został tak skonstruowany, że dzięki wielu elementom zawartym w zestawie da się go zainstalować praktycznie w każdym samochodzie . W komplecie są 3 podświetlane przyciski razem ze specjalną obudowa montowaną na boku drzwi. Takie rozwiązanie umożliwia sterowanie dwoma szybami od strony kierowcy i jedna szybą z przycisku od strony pasażera. Prezentowany przez nas zestaw jest kompletny nie wymaga dodatkowych elementów. Bardzo dobrze linki wraz z silnikami zapewniają cichą i bezawaryjną pracę Układ instalowany jest na czpieniu po korbce oczywiście pod tapicerką.
W skład zestawu wchodzi
- komplet przycisków podświetlanych wraz z wiązką
- 2 siłowniki szyb
- komplet zaślepek
- komplet śrub i blach mocujących
- komplet trybów wieloklinów ułatwiających połączenie silników z czepieniem korby
CENA 220 zł za nówke z gwarancją 1rok
co o tym myślicie zda to rezultat w Corsie B czy lepeij szykać oryginału
[Wiecej zdjec]
OPIS:
Pragniemy Państwu zaprezentować komplet uniwersalnych podnośników szyb przeznaczonych do montażu w każdym aucie wyposażonym oryginalnie w korbkę podnoszenia szyby. Układ został tak skonstruowany, że dzięki wielu elementom zawartym w zestawie da się go zainstalować praktycznie w każdym samochodzie . W komplecie są 3 podświetlane przyciski razem ze specjalną obudowa montowaną na boku drzwi. Takie rozwiązanie umożliwia sterowanie dwoma szybami od strony kierowcy i jedna szybą z przycisku od strony pasażera. Prezentowany przez nas zestaw jest kompletny nie wymaga dodatkowych elementów. Bardzo dobrze linki wraz z silnikami zapewniają cichą i bezawaryjną pracę Układ instalowany jest na czpieniu po korbce oczywiście pod tapicerką.
W skład zestawu wchodzi
- komplet przycisków podświetlanych wraz z wiązką
- 2 siłowniki szyb
- komplet zaślepek
- komplet śrub i blach mocujących
- komplet trybów wieloklinów ułatwiających połączenie silników z czepieniem korby
CENA 220 zł za nówke z gwarancją 1rok
co o tym myślicie zda to rezultat w Corsie B czy lepeij szykać oryginału
- D12
- Weteran
- Imię: Daniel
- Model auta: Corsa B
- Kontakt:
Hmm albo zapytaj się Klariego bo on chyba elektryke wyczaił w dobrej cenie a jak nie to pojedź na dobrze doposażony szrocik i tam znajdziesz nawet kompletne drzwi i wymontowywujesz nawet z klameczkami i wszystkim.gejzer6 pisze:to teraz Markos powiedz mi ile można dać za oryginalną i kompletną elektryke szyb do cb
Osobiście spotkałem się z takim przypadkiem
STOP Pijanym kierowcom
-
GUMIS2000
- Weteran
- Kontakt:
a ja to tam wole sobie korbka pomachać szczegulnie jak
ktos mnie pyta z innego samochodu i trzeba sie połorzyć
na sasiednim fotelu
a teraz tak na pozanie to chyba jeszcze trzeba miec piny
w dziach do orginalnej ?? czy sie myle
generelnie po lifcie powinny juz miec wszytklie
ale nigdy nic nie wiadomo
ktos mnie pyta z innego samochodu i trzeba sie połorzyć
na sasiednim fotelu
a teraz tak na pozanie to chyba jeszcze trzeba miec piny
w dziach do orginalnej ?? czy sie myle
generelnie po lifcie powinny juz miec wszytklie
ale nigdy nic nie wiadomo
- D12
- Weteran
- Imię: Daniel
- Model auta: Corsa B
- Kontakt:
szczerze to jest jak z "rzeźbą w gównie" kupisz taki zestaw będziesz musiał medytować jak to włożyć i wogóle, a jak się coś sypnie to części będziesz dorabiał. Nie lepiej posłużyć się czym sprawdzonym i fabrycznym ? Szrotów dobrze doposażonych jest w Czewie wiele nie wspominając, że mamy allegro. Ja bym tak zrobiłgejzer6 pisze:no a dlaczego uważacie że ta elektryka którą ja zaproponowalem nie zda rezultatu
STOP Pijanym kierowcom
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Ja dalem 200zl za komplet czyli sillowniki ,cala wiazke z drzwi i od strony karoserii ,przelaczniki,obydwa boczki ,plastikowe kieszenie ,klamki ,zaslepki na gwizdki przy klamkach ,zaslepke przy lusterku.
Sam sobie to wyciagalem i wmowilem kolesiowi ,ze to wszystko jest potrzebne
... a to ,ze koles nie znal sie kompletnie na cenach to juz swoja droga ,sam mysle ,ze to co wyciagnalem to tak kolo 400zl warte bylo 
Takze za 200zl mialem wszystko co jest w drzwiach ,procz samych drzwi i szyb
... chyba bylo warto 
Sam sobie to wyciagalem i wmowilem kolesiowi ,ze to wszystko jest potrzebne
Takze za 200zl mialem wszystko co jest w drzwiach ,procz samych drzwi i szyb
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
astra1,vectraB,corsaB,omegaB mają napewno takie same szyberdachy..wiec i elektryka bedzie pasowac..
jak jest w innych modelach to nie wiem..
np mam teraz szyber w Astrze2 i jest troche inny niz ten w mojej corsie..chodz sam wymiar jest taki sam i pewnie mechanizm sie tez nie rozni, ale jak mowie tego na 100% pewien nie jestem..
jak jest w innych modelach to nie wiem..
np mam teraz szyber w Astrze2 i jest troche inny niz ten w mojej corsie..chodz sam wymiar jest taki sam i pewnie mechanizm sie tez nie rozni, ale jak mowie tego na 100% pewien nie jestem..
Było c14se