ale mam 100% pewnosci, ze bedzie to unikat na skale calego kraju

wtedy zazwyczaj jest taki problem, ze nie ma kolek, ktore akurat chcialbys kupicPorszak pisze:ja bym kupil zimowki wiedzac ze auto bedzie za tydzien na parkingu, gotowe do jazdy
jeszcze nie przylecialy.. wyslane byly 23 pazdziernika, airmail idzie do 20 dni, powinny byc w przyszlym tygodniuPorszak pisze:poka foty letnich kolek
to seria z integry, zakup sprzed paru ladnych miesiecyD12 pisze:Markos gratuluje zakupu felgi miodne jeżeli chodzi o wzór i stan techniczny
sie wieD12 pisze:opony też niczego sobie.
nie, nigdzie go nie zabieram. bede mial doskonaly argument przy placeniu...D12 pisze:Coś długo trwają prace lakiernicze przy twoim autku, myślałeś aby poszukać lakiernika, który ma czas?
ja ostatnio swoje zdejmowałem i byłem w ciężkim szoku jak corsa daje rade je napędzić!markos pisze:... za kazdym razem jak je gdzies przenosze, to jestem w szoku jak lekkie sa te kola!!! :0
nie wiemGórniol pisze: DLACZEGO POMALOWANIE AUTA JEST TAK WIELKIM PROBLEMEM I TAK DłUGO TRWA ??
no nie powiem, fajne te zegarki!markos pisze: gadzetow ciag dalszy:
na razie czeka na nie miejsce w ogromnym pudle, w ktorym trzymam cala reszte gadzetow-=m&m=- pisze:Będą montowane w słupku czy czeka na nie inne miejsce ??
z tego co wiem sa po prostu dokladniejsze.. i oczywiscie maja wiecej bajerowPorszak pisze:markos dlaczego elektronicze wskazniki sa lepsze niz mechniczne/analogowe? jak zwal tak zwal
heheheheKotlin pisze:Ten projekt tak mi sie podoba ze jak juz powstanie to zrobie sobie plakat z twoim autkiem.
plusem jest to, ze musza mi je najpierw przywiezc na lawecie do warsztatu, bo to jeszcze nie koniec ich pracy. po calej operacji mechanicznej w ssg samochod ma wrocic na polerowanie i dopiero wtedy bede sie rozliczal. zawsze moze na to polerowanie (oops) nie wrocic, nie?-=kLaRi=- pisze:Jak im nie zaplacisz to nie oddadza ci auta czy cos