Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Staneq:
jeśli grałeś w którąś z ostatnich części nfs i podobało Ci się to ściągaj (ups... przepraszam, kup ) tą - jest super
troszkę krótsza od MW ale i tak wciąga, nowością jest tryb autosculpt - sam 'modelujesz' zderzaki i inne części nadwozia (ogranicza się to do przesuwania wskaźnika % ale i tak fajnie sie można pobawić )
ja wlasnie wczoraj po browarkach zdobylem wiekszosc dolnego, ale musze przyznac ze dryftu jednego za nic w swiecie nie moglem przejsc a dzis na trzezwo bez problemu
a ja odpalam i co sie dzieje? NIC!!! chwilke sie laduje, pojawia sie nawet jakis screen typu "wczytuje", czy cos w ten desen i.. i dupa. wraca do pulpitu ktos ma pomysl??