Fajne projekty tarcz zegarów do Corsa B
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
albo bez ...Staneq pisze: chyba musze zgodzic sie z Markosem ze najlepsza opcja (w dobie gdzie białe zegary sa seryjne w wiekszoci aut, a kazdy tjunigowiec tez ma takie) sa czarne seryjne, ze srebrnymi ramkami..
jak dla mnie ramki wymagaja juz zastosowanie większej ilosci dodatków aluminiowych w aucie

"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
dla mnie to jest mistrzostwo swiata! Najladniejszy projekt i w miare proste do zrobienia w domowym zaciszu.Staneq pisze:dla mnie wypas :0 )
Niemcy testowali swego czasu jeszcze fajny myk, ktory sie nazywal okragle zimne katody, ktore wsadzali pod tarcze zegarow i naprawde to fajnie wygladalo... tylko drogie bylo (ok rok temu, wiec moze potanialo). Markos, kiedys Ci pokazywalem jesli pamietasz...
-
- Weteran
- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
very nice to wygląda Piracik, tylko kto mi zbuduje takie coś??pirat pisze:Kozzi, ponizej najbardziej zajebisty myk z zegarami jaki widzialem![]()
Zegary z Porsche w Corsie BMoim zdaniem wyglada super, wiec moze i Ty pojdziesz w tym kierunku? Jakby nie bylo oryginalnie bardzo...
http://videos.streetfire.net/search/cor ... 92648e.htm
no powiem Ci Markos że jest to wielce prawdopodobne, ale rok 2007 jeszcze nią przejeżdze, chociaż może nie cały!markos pisze:ja mysle...D12 pisze:ciekaw jestem co on na to.
ze pora sprzedac corse

całkiem całkiem te zegarki, ale szukam czegoś bardziej orginalnego.Staneq pisze:gdzies widzialem na corsa sport digital w cB.. mi sie to nie podoba ale napewno jest orginalnie..
co do tarcz indiglo napewno wygladaja efektownie, ale te do corsy maja paskudna stylistyke i w dzien wygladaja słabo..![]()
chyba musze zgodzic sie z Markosem ze najlepsza opcja (w dobie gdzie białe zegary sa seryjne w wiekszoci aut, a kazdy tjunigowiec tez ma takie) sa czarne seryjne, ze srebrnymi ramkami..
ewentualnie podswietlenia mozna rozkminic jak jeden gosciu z OCFC (dla mnie wypas :0 )
ano ma i jeszcze kilka innych pierdółek też maKotlin pisze:Mi tez jakos sie nie widza, ja juz jeden blad z zegarami zrobilem(biale tarcze) jedyny mod ktory wchodzi w rachube to zegary od tigry ale to zdaje sie kozzi juz ma.

Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI